Tolong Baca Sebelum Daftar Ahli Shaklee Untuk Side Income

Sekarang ni ramai yang berminat untuk daftar sebagai ahli Shaklee. Ada yang nak buat bisnes dan ada yang nak dapat penjimatan.

Saya hanya nak berkongsi dengan anda beberapa perkara sebelum anda buat keputusan untuk terjun ke dalam bisnes Shaklee ni. Bukan apa, saya tak mahu anda menyesal di kemudian hari.

Sebelum Tu. Anda Kena Tahu Ni Dulu.

Ramai yang nekad nak jadi ahli Shaklee. Biasalah Shaklee ini jenama terulung di Malaysia dan banyak sangat keistimewaannya. Antaranya:
  • Sebagai Shaklee Independent Distributor anda mendapat diskaun 15-20% dari harga runcit untuk belian anda.
  • Anda sudah boleh memulakan bisnes anda sebagai Shaklee Independent Distributor.
  • Anda layak untuk mengumpul points yang di panggil UV atau unit value yang melayakkan anda untuk mendapat bonus prestasi bernilai 5% hingga 21% apabila mencapai jumlah tertentu.
  • Selain bonus prestasi, anda boleh menerima berbagai bonus yang lain.
  • Anda ada akses ke sistem online untuk memudahkan anda membuat pesanan dan mengetahui info-info penting dari pihak pengurusan Shaklee.
  • Anda juga akan mendapat info tentang promosi khas dan promosi bulanan Shaklee, khas untuk ahli-ahli Shaklee sahaja.

Wah! Nampak Menarik Kan? Tapi Tunggu Dulu!

Anda nak join sekadar untuk makan sendiri atau nak buat bisnes? Mungkin nak buat makan sendiri saja kan. Tapi apa akan jadi bila dah makan sendiri selama setahun tiba-tiba rasa nak buat bisnes pulak kan?

Siapa yang akan tolong anda, mestilah upline anda. Dan dia mesti lah orang buat bisnes juga kan?

Sebab tu la sangat penting untuk kita selidik dulu siapakah bakal upline anda. Penting juga untuk tau background dan keturunan bisnes Shaklee yang bakal anda sertai.
Adakah dia dan team di belakangnya dapat membimbing anda untuk membina business anda?

Saya memang ikhlas nak kongsi ini supaya anda tak menyesal. Ramai dah kawan-kawan saya yang tersalah pilih group. Buat pilihan betul-betul supaya kita berada dalam group dan landasan yang betul. Jangan cakap ahkak tak bagitau awal-awal!

Jom Jadi Bijak. Daftarlah Dengan Saya. Tahu Kenapa?

Sedikit latarbelakang saya. Nama saya Huda Binti Ismail. Saya tinggal di Kuala Lumpur bersama suami dan 3 orang anak yang sudah remaja. Kalau di FB saya lebih dikenali sebagai Kak Long Huda

Sebelum ini saya adalah seorang remisier berpengalaman yang terlibat dengan pasaran saham. Bila dah lama dalam dunia korporat, suatu masa saya rasa perlukan masa yang lebih untuk keluarga. Yelah, kita pun makin lama, makin berusia.

Saya ambil keputusan untuk ‘resign’ dan ingin bekerja dari rumah. Dalam masa mencari sesuatu yang sesuai dengan jiwa saya untuk bekerja dari rumah ini, biasalah bila kita semakin berusia, tubuh memerlukan supplemen untuk menampung lompong-lompong nutrisi. Saya juga ingin kekal awet muda. Berjodohlah saya dengan vitamin Shaklee setelah diperkenalkan oleh adik saya sendiri, Fatimah Azzahra.

Bila makan vitamin Shaklee ini, tubuh lebih bertenaga dan kuat. Saya juga pengamal tegar minuman anti-ageing paling BEST di Malaysia ini iaitu Vivix memudakan sel kita sebanyak 25 tahun! Ramai pula kawan-kawan yang puji sebab muka nampak semakin berseri-seri dan muda dari usia. 

Bermula dari situ saya rasa inilah peluang untuk saya bekerja dari rumah dengan masa fleksibel dan tidak perlu meredah jam pagi-pagi!

Kenapa Saya Adalah Mentor Shaklee Terbaik…

  • Saya adalah pemimpin Supervisor yang sedang mengembangkan empayar dan mencari protege bersemangat untuk bersama-sama mengejar impian hidup!
  • Saya adalah pengedar Shaklee sepenuh masa. Jadi, saya mempunyai banyak masa untuk melatih anda. Anda tidak akan diabaikan.
  • Saya mempunyai pengalaman luas dalam produk shaklee dan saya dan keluarga saya adalah pengguna tegar kepada produk shaklee selama bertahun-tahun!
  • Saya sudah mencuba hampir semua produk shaklee dan merasai sendiri kebaikannya.
  • Saya berada dalam group yang super ohsem. Susur-galur saya semuanya Master dalam Shaklee iaitu founder iReach Master Lyna Noh/Zainul Anuar, Master Hadhatina/Kamarul, Master Azrin/Azmie, Master Adilah/Fahmy. Mak Shaklee saya, Koordinator Fatimah Azzahra Ismail. 
 
Award Cemerlang Sebab Naik Rank Supervisor. Mahal Ni!

Group Kami Memang ‘Happening’ Dan Saling Meraikan Kejayaan!

Best kan bila kita diraikan atas kejayaan kita. Bila kali terakhir kita diraikan oleh rakan-rakan kita atas kecemerlangan? Kalau dah lama atau tak pernah eloklah anda mulakan perniagaan Shaklee bersama-sama saya. 


Jangan Membangau Lagi. Hubungi Saya Sekarang Untuk Tambah Income Sebelum Minyak Naik Lagi!

Huda Ismail

Contact : 6016-6646051

Facebook : Isabella Bella


Pengedar Shaklee Di Port Klang Dan Kawasan Sekitarnya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai, saya Nurulaily Binti Ishak merupakan seorang pengedar sah Shaklee dari Pandamaran Klang dan kawasan sekitarnya.  Jika anda mahukan vitamin kegemaran anda, tidak perlu lagi bersusah payah. Anda cuma perlu hubungi saya di talian 012-684 1829 untuk perkhidmatan penghantaran atau Cash On Delivery (COD) di kawasan sekitar Port Klang, Pandamaran, Kampung Raja Uda, Bukit Tinggi Klang, Telok Gong, Sungai Udang Klang, Klang dan Shah Alam.


Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya juga menyediakan perkhidmatan penghantaran melalui pos ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. 








Kenapa Anda Patut Beli Dengan Saya ?


Saya merupakan pengguna Shaklee dari tahun 2013 lagi dan insyaAllah akan setia dengan Shaklee sampai bila-bila. Bermula dengan pengambilan GLA selepas pembedahan membuang cyst dan alhamdulillah dikurniakan anak ketiga sehingga ke produk lain untuk meningkatkan taraf kesihatan, saya mula berminat dengan bisnes Shaklee. Atas manfaat dan kebaikan yang saya perolehi dari produk Shaklee, serta pengetahuan dan pengalaman yang ada, InsyaAllah akan saya kongsikan bersama anda.

Sebagai seorang yang mahu berjaya, saya memegang falsafah "Pelanggan Diutamakan". InsyaAllah saya akan menawarkan perkhidmatan yang terbaik, kerana saya mahu apa yang saya usahakan sekarang memberi manfaat untuk jangkamasa yang panjang. Selain itu, saya menyediakan perkhidmatan penghantaran yang cepat dan konsultasi yang terbaik bagi memastikan anda berpuashati dan mendapat manfaat di atas kebaikan Shaklee secara optimum. 




Kenapa Saya Pilih Shaklee, Bukan Produk Lain ?


Produk Shaklee sudah lebih 50 tahun wujud. Ia terbukti selamat dan berkesan dimana telah diuji secara sains dan bukan sekadar auta. Shaklee berasaskan bahan semulajadi tanpa pewarna dan perisa tambahan.

Jika kita lihat di luar sana ramai pengguna yang telah merasa keberkesanan dan memberi testimoni yang baik mengenai produk Shaklee. Daripada produk untuk meningkatkan kesihatan, penjagaan kulit sehingga lah kepada produk untuk kegunaan di rumah, semuanya tanpa bahan kimia. Mereka semua berpuashati dengan impak positif yang Shaklee berikan kepada mereka. 

Atas sebab ini jugalah saya berkeyakinan untuk menjadi salah seorang pengedar sah Shaklee. Dengan Shaklee saya dapat sihat sambil menjana income. Alhamdulillah.



Keberkesanan Vitamin Shaklee tidak boleh disangkal lagi, lihat mereka yang telah merasakan kesan pengambilannya sehingga selepas mencubanya dah tak pandang vitamin lain lagi. 






Anda pula bagaimana ?

Hubungi lah saya segera, kerana saya benar-benar ingin membantu anda diluar sana. 

Jadi tunggu apa lagi ? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.









Call/SMS/Whatsapp : 012-684 1829




Kawasan COD : Port Klang-Pandamaran-Kg Raja Uda-Bukit Tinggi Klang-Telok Gong-Sungai Udang-Klang-Shah Alam

Pengedar Shaklee Puncak Jalil, Bandar Kinrara Dan Sri Petaling

Saya Syahida Noor. Saya merupakan agen sah berdaftar Shaklee.
Sekiranya anda berada di kawasan Puncak Jalil, Taman Equine, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Sri Petaling dan kawasan sekitarnya ingin mendapatkan perkhidmatan Cash On Delivery (COD) produk Shaklee jangan segan jangan malu untuk sms / whatsapp saya di talian 017-2494745

Saya juga mengambil pesanan untuk anda yang berada di Bandar Jengka, Jerantut dan kawasan sekitarnya. Sekiranya saya pulang ke kampung atau menerima pesanan yang banyak saya juga akan membuat penghantaran ke kawasan tersebut (order dibuka pada hari isnin hingga khamis sebelum jam 12 tengah hari, untuk penghantaran pada hari sabtu dan ahad)


Pertemuan saya dan Shaklee


Saya mengenali produk Shaklee pada tahun 2015. Saya diperkenalkan dengan ESP dan Vita E tetapi pada masa itu masih belum jatuh cinta dengan Shaklee.
Pada tahun 2016, semasa mengandungkan anak ketiga saya mencuba set hamil Shaklee dan bermula dari situ terus jatuh cinta dengan Shaklee. Bila dah jatuh cinta wajiblah meneruskan penggunaan produk Shaklee. Saya teruskan dengan pengambilan set berpantang dan juga menyusu.

Nak tau sebabnya kenapa saya teruskan? Kerana produk Shaklee semulajadi, selamat dan berkesan. Punya sijil halal, sijil KKM dan ada Landmark Study dan lagi pada saya, dalam satu produk shaklee bukan hanya boleh membantu satu jenis masalah kesihatan sahaja tetapi boleh membantu pelbagai masalah.
Jangan teragak-agak lagi kerana saya yakin dengan produk Shaklee. Shaklee adalah yang terbaik di antara mana-mana produk yang saya pernah gunakan.

Jadi, apa tunggu lagi, ambil telefon dan order produk kegemaran anda. Konsultasi percuma juga diberikan untuk anda.



Ingin mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya

http://www.wasap.my/60172494745
https://www.facebook.com/iedanoor
https://www.facebook.com/notavitamin



Anda juga boleh membuat pembelian sendiri secara online dan proses penghantaran akan dilakukan dalam masa 3 hari bekerja. Anda hanya perlu KLIK butang di bawah.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ff36b41817811eaa7d22ac0b6b435c77

sila klik untuk mendaftar sebagai ahli
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1234730


Terima Kasih



Happy Sharing Happy Reading

Rawatan Scoliosis Secara Semulajadi Yang Selamat dan Berkesan

Pernah tengok cerita The Hunchback of Norte Dame. Bayangkan begitulah masalah yang dihadapi oleh mereka yang mengidap scoliosis kronik. Scoliosis adalah keadaan di mana tulang belakang membengkok atau melengkung ke tepi. Ia boleh menjejaskan mana-mana bahagian tulang belakang, tetapi kawasan yang paling biasa ialah kawasan dada (scoliosis toraks) dan bahagian bawah belakang (scoliosis lumbar).





Punca Kayap Dan Cara Merawatnya Secara Semulajadi

Kayap (Shingles)


Kayap adalah jangkitan pada permukaan kulit yang disebabkan oleh virus Varicella-zoster. Virus Varicella-zoster adalah virus yang sama yang menyebabkan Chicken Pox (Cacar Air). Selepas pulih dari Chicken Pox, virus ini akan kekal dorman dalam sistem saraf pusat tubuh anda. Jadi, sesiapa yang pernah dijangkiti Chicken Pox, samaada kanak-kanak atau dewasa boleh dijangkiti Kayap.



Cara Merawat Sopak Atau Vitiligo Secara Semulajadi

Sopak atau dalam bahasa perubatannya Vitiligo adalah sejenis penyakit autoimun di mana sistem imun pesakit itu sendiri menyerang sel-sel melanosit. Melanosit adalah sel-sel yang menghasilklan pigmen pada kulit manusia. Vitiligo adalah masalah kulit jangka panjang yang menghasilkan tompok putih yang terbentuk dan merebak pada bahagian tertentu kulit.

Cara Mengatasi Kulit Kering Bersisik Dan Gatal

Kulit kering dan bersisik sebenarnya adalah kesan daripada sel-sel yang paling luar epidermis kulit yang tertanggal serentak dalam jumlah yang banyak dan kelihatan seperti sisik. Lazimnya kulit kelihatan kering dan merekah. Kulit bersisik ni sangat memalukan bagi sesetengah orang yang mementingkan penampilan. Terutamanya jika ianya kelihatan ketara di muka, tangan dan kaki.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...