Pengedar Shaklee Puncak Jalil, Bandar Kinrara Dan Sri Petaling

Saya Syahida Noor. Saya merupakan agen sah berdaftar Shaklee.
Sekiranya anda berada di kawasan Puncak Jalil, Taman Equine, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Sri Petaling dan kawasan sekitarnya ingin mendapatkan perkhidmatan Cash On Delivery (COD) produk Shaklee jangan segan jangan malu untuk sms / whatsapp saya di talian 017-2494745

Saya juga mengambil pesanan untuk anda yang berada di Bandar Jengka, Jerantut dan kawasan sekitarnya. Sekiranya saya pulang ke kampung atau menerima pesanan yang banyak saya juga akan membuat penghantaran ke kawasan tersebut (order dibuka pada hari isnin hingga khamis sebelum jam 12 tengah hari, untuk penghantaran pada hari sabtu dan ahad)


Pertemuan saya dan Shaklee


Saya mengenali produk Shaklee pada tahun 2015. Saya diperkenalkan dengan ESP dan Vita E tetapi pada masa itu masih belum jatuh cinta dengan Shaklee.
Pada tahun 2016, semasa mengandungkan anak ketiga saya mencuba set hamil Shaklee dan bermula dari situ terus jatuh cinta dengan Shaklee. Bila dah jatuh cinta wajiblah meneruskan penggunaan produk Shaklee. Saya teruskan dengan pengambilan set berpantang dan juga menyusu.

Nak tau sebabnya kenapa saya teruskan? Kerana produk Shaklee semulajadi, selamat dan berkesan. Punya sijil halal, sijil KKM dan ada Landmark Study dan lagi pada saya, dalam satu produk shaklee bukan hanya boleh membantu satu jenis masalah kesihatan sahaja tetapi boleh membantu pelbagai masalah.
Jangan teragak-agak lagi kerana saya yakin dengan produk Shaklee. Shaklee adalah yang terbaik di antara mana-mana produk yang saya pernah gunakan.

Jadi, apa tunggu lagi, ambil telefon dan order produk kegemaran anda. Konsultasi percuma juga diberikan untuk anda.



Ingin mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya

http://www.wasap.my/60172494745
https://www.facebook.com/iedanoor
https://www.facebook.com/notavitamin



Anda juga boleh membuat pembelian sendiri secara online dan proses penghantaran akan dilakukan dalam masa 3 hari bekerja. Anda hanya perlu KLIK butang di bawah.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ff36b41817811eaa7d22ac0b6b435c77

sila klik untuk mendaftar sebagai ahli
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1234730


Terima Kasih



Happy Sharing Happy Reading

Rawatan Scoliosis Secara Semulajadi Yang Selamat dan Berkesan

Pernah tengok cerita The Hunchback of Norte Dame. Bayangkan begitulah masalah yang dihadapi oleh mereka yang mengidap scoliosis kronik. Scoliosis adalah keadaan di mana tulang belakang membengkok atau melengkung ke tepi. Ia boleh menjejaskan mana-mana bahagian tulang belakang, tetapi kawasan yang paling biasa ialah kawasan dada (scoliosis toraks) dan bahagian bawah belakang (scoliosis lumbar).





Punca Kayap Dan Cara Merawatnya Secara Semulajadi

Kayap (Shingles)


Kayap adalah jangkitan pada permukaan kulit yang disebabkan oleh virus Varicella-zoster. Virus Varicella-zoster adalah virus yang sama yang menyebabkan Chicken Pox (Cacar Air). Selepas pulih dari Chicken Pox, virus ini akan kekal dorman dalam sistem saraf pusat tubuh anda. Jadi, sesiapa yang pernah dijangkiti Chicken Pox, samaada kanak-kanak atau dewasa boleh dijangkiti Kayap.



Cara Merawat Sopak Atau Vitiligo Secara Semulajadi

Sopak atau dalam bahasa perubatannya Vitiligo adalah sejenis penyakit autoimun di mana sistem imun pesakit itu sendiri menyerang sel-sel melanosit. Melanosit adalah sel-sel yang menghasilklan pigmen pada kulit manusia. Vitiligo adalah masalah kulit jangka panjang yang menghasilkan tompok putih yang terbentuk dan merebak pada bahagian tertentu kulit.

Cara Mengatasi Kulit Kering Bersisik Dan Gatal

Kulit kering dan bersisik sebenarnya adalah kesan daripada sel-sel yang paling luar epidermis kulit yang tertanggal serentak dalam jumlah yang banyak dan kelihatan seperti sisik. Lazimnya kulit kelihatan kering dan merekah. Kulit bersisik ni sangat memalukan bagi sesetengah orang yang mementingkan penampilan. Terutamanya jika ianya kelihatan ketara di muka, tangan dan kaki.




Bagaimana Mengelakkan Pospartum Depression Atau Meroyan Semasa Berpantang

Pospartum depression atau meroyan ni kalau dulu dikatakan sangat jarang berlaku..kira2 1 daripada 10 wanita mengalaminya..tapi sekarang meroyan semakin kerap berlaku, terjadi kepada 1 daripada 4 wanita..ini mungkin berlaku kerana faktor persekitaran dan faktor sosial.semakin ramai ibu2 yang berkerjaya dan terpaksa mencari pendapatan untuk menyara kehidupan..ibu2 ni mungkin stress, sedang berpantang pun nak fikir macam2 dia nak uruskan..nak uruskan anak2 lagi kan..


Bagaimana Meningkatkan Sistem Perlindungan Tubuh Anda

Harini nak cerita sikit ilmu yang dapat dari Health & Wellness Talk Shaklee bulan November tahun lepas di Bangi..setiap bulan Shaklee ada buat talk free ni terbuka kepada sesiapa saja nak datang..banyak sangat ilmu yang dikongsi oleh Nutritionist Shaklee..bukan ilmu produk sahaja, lebih kepada ilmu tentang kesihatan secara umum. Macam tajuk bulan November tu Nutrisi Perlindungan Imun disampaikan oleh Nutritionist Sarah..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...