Bagaimana Mengelakkan Pospartum Depression Atau Meroyan Semasa Berpantang

Pospartum depression atau meroyan ni kalau dulu dikatakan sangat jarang berlaku..kira2 1 daripada 10 wanita mengalaminya..tapi sekarang meroyan semakin kerap berlaku, terjadi kepada 1 daripada 4 wanita..ini mungkin berlaku kerana faktor persekitaran dan faktor sosial.semakin ramai ibu2 yang berkerjaya dan terpaksa mencari pendapatan untuk menyara kehidupan..ibu2 ni mungkin stress, sedang berpantang pun nak fikir macam2 dia nak uruskan..nak uruskan anak2 lagi kan..



Selain daripada sibuk menguruskan baby baru, ibu2 perlu juga perlu mementingkan penjagaan dan kesihatan dirinya. Cuba dapatkan tidur dan rehat secukupnya. Selain tu ibu2 perlu menjaga pemakanan dan mengambil nutrien yang diperlukan untuk keperluan ibu dan bayi yg disusukan. Ini untuk memastikan ibu2 bertenaga sepanjang berpantang, sistem imun tiptop dan sentiasa sihat.
Pengalaman saya sendiri berpantang ketiga-tiga anak alhamdulillah sihat-sihat je..cuma masa first baby tu lemah sikit sebab berpantang czer..masa anak kedua pulak hb low sampai terpaksa warded 2 hari..masa anak ketiga alhamdulillah, dah mula ambil set kehamilan shaklee terus sampai berpantang, menyusu dan sampailah sekarang..warded juga 5 hari sebab baby G6PD deficiency..tapi alhamdulillah sihat dan cergas je..lagi pulak baby Rafeef G6PD deficiency, so memang tak boleh ambil jamu2 ni, alternatifnya saya ambil set berpantang Shaklee sepenuhnya..alhamdulillah memang sihat dan cergas, siap berulang alik ke nursery menyusukan baby..macam terlupa pulak baru sehari dua lepas bersalin maknye..
Bagi yang berminat nak cuba set berpantang Shaklee boleh study dulu kebaikan dan fungsi set bepantang Shaklee seperti di bawah..



Esp - membekalkan tenaga yang berpanjangan dan kenyang lebih lama..protein dalam ESP membantu penyembuhan luka dengan menggalakkan pembentukan sel-sel baru
Alfalfa - milk booster, untuk detox dan membersihkan toksin dalam darah
Bcomplex - mengurangkan stress dan kesakitan berpantang, bantu pembentukan sel baru, elakkan kemurungan dan pospartum depression
Vita C - cepatkan penyembuhan luka dan kembalikan dan meningkatkan imunisasi badan..kuatkan imun baby yang menyusu
Vitalea - sumber iron dan mengelakkan anemia, kembalikan sel darah merah yg banyak hilang semasa bersalin
Ostematrix - mengelakkan sembelit dan memberi sumber tambahan kalsium yg telah hilang semasa proses mengandung, bersalin dan menyusu. membantu tidur lebih berkualiti untuk mendapatkan rehat secukupnya
Omega - meningkatkan daya ingatan dan proses pemecahan lemak atau darah beku.melancarkan bengkak susu dan memanaskan badan semasa berpantang (sebagai ganti jamu)
Nak lagi best boleh add on Vivix Shaklee terutanya yang berpantang czer tu..selain memberi extra energy untuk ibu berpantang, boleh membantu penyembuhan luka bersalin samaada normal atau czer..speed up recovery dari proses bersalin ..
Tanya saya untuk info lanjut👇👇👇
Your Trusted SID
 019-3472585
🎥 ig @wellnesswithzara
💻 www.zaraismail.com









Jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya.

Saya benar-benar ingin membantu anda:




Kawasan COD : Bangi - Kajang - Salak Tinggi - Sepang - Nilai


CALL/SMS/WHATSAPP : 019-3472585



FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

Bagaimana Meningkatkan Sistem Perlindungan Tubuh Anda

Harini nak cerita sikit ilmu yang dapat dari Health & Wellness Talk Shaklee bulan November tahun lepas di Bangi..setiap bulan Shaklee ada buat talk free ni terbuka kepada sesiapa saja nak datang..banyak sangat ilmu yang dikongsi oleh Nutritionist Shaklee..bukan ilmu produk sahaja, lebih kepada ilmu tentang kesihatan secara umum. Macam tajuk bulan November tu Nutrisi Perlindungan Imun disampaikan oleh Nutritionist Sarah..



Tubuh kita ni dilindungi oleh sistem imun yang terdiri dari 3 lapisan perlindungan. Lapisan pertama adalah permukaan kulit kita..lapisan silia pada salur pernafasan yang bertindak mengeluarkan  mukus apabila bertindakbalas dengan patogen..kita juga akan batuk dan bersin untuk mengeluarkan patogen. air liur bertindak sebagai anti biotik dan jus gastrik (ph 2-3) bertindak membunuh kuman dengan asid kuatnya. Lapisan kedua adalah sel darah putih yang merembeskan bahan kimia untuk membunuh bakteria. Lapisan ketiga adalah perlindungan spesifik..apabila tubuh diserang antigen, tubuh akan mewujudkan respons imun yang mana tubuh kita mengeluarkan antibodi untuk melawan sesuatu penyakit ini..ia dipanggil rintangan spesifik kerana antibodi yang dihasilakan adalah spesifik untuk antigen atau penyakit yang menyerang tubuh kita ketika itu.

Apabila imun kita rendah kita berpotensi tinggi untuk dijangkiti selsema, dijangkiti denggi, membentuk sel2 abnormal (contohnya kanser) dan superbug(rintang terhadap antibiotik) mungkin terbentuk. Kalau kita sakit dan selsema, kita perlukan air masak yg sangat banyak. Kalau perasan, masa sakit kita kerap kencing, bersin dan berpeluh. Sebab tubuh sedang bertindakbalas untuk mengeluarkan virus melalui air kencing, peluh, air hidung. So perlu minum air untuk cover keperluan air tubuh.

Selain tu kita boleh ambil supplement untuk meningkatkan imunisai tubuh kita. Nutrisi keperluan imun yang saya selalu cadangkan pada customer adalah:

Vitamin C - antioksidan tinggi, meningkatkan kekebalan sistem imun tubuh..

Garlic - membantu sel imun lebih cepat bertindak..memendekkan tempoh simptom dan  membantu cepat sembuh. bawang putih adalah antibiotik semulajadi. cuba makan 1 labu garlic kalau berani hihi 

Nutriferon - membekalkan interferon yang memberi signal lebih jauh..supaya sel2 imun dari organ2 yang jauh turut sama membantu melawan penyakit..lebih ramai sel imun maka lebih cepat sistem imun bertindak..

Carotomax - carotenoid dalam carotomax adalah vitamin A berfungsi melindungi sel imun, membaiki kerosakan /kecederaan sel imun.

Sekian sahajalah, panjang mak membebel harini..Esok nak repeat lagi buat immune booster drink yang belajar masa H&W Talk tu..bahan2 dah cukupkan semalam, tinggal nak shake2 je...k bye 

Your Trusted SID
Zara Ismail
☎ SMS | Call | wasap : 019-3472585
 ig @wellnesswithzara
 www.zaraismail.com
#HealthAndWellnessTalk
#TsunamiShaklee
#LandmarkStudy
#t21greatt34

Kenali Simptom-simptom Penyakit Bell's Palsy Dan Bagaimana Mendiagnosnya

Apakah Bell's Palsy?


Bell's Palsy adalah keadaan di mana otot menjadi lemah atau lumpuh pada sebelah muka pesakit. Kerosakan pada saraf muka yang mengawal otot pada sebelah muka menyebabkan sebelah muka anda jatuh. Kerosakan saraf juga boleh menjejaskan deria rasa dan penghasilan air mata dan air liur. Keadaan ini datang secara tiba-tiba, boleh datang dalam masa satu hari, dan biasanya menjadi lebih baik dan hilang dengan sendirinya dalam masa beberapa minggu.




Ramai yang keliru tentang kaitan penyakit Bell's Palsy dan angin ahmar atau strok. Faktanya, Bell"s Palsy bukan berpunca daripada strok. Walaupun strok boleh menyebabkan bahagian muka menjadi lumpuh, tidak ada kaitan antara Bell's Palsy dan strok. Dan berita baiknya Bell's Palsy tidaklah bahaya seperti serangan angin ahmar atau strok. Tetapi kelemahan otot muka secara tiba-tiba ini perlu diperiksa oleh doktor segera untuk memastikan ianya bukan disebabkan oleh masalah-masalah lain yang lebih serius.


Punca Bell's Palsy


Punca-punca penyakit Bell's Palsy sebenarnya adalah tidak jelas. Kebanyakan kes-kes yang berlaku dipercayai disebabkan oleh virus herpes yang menyebabkan cold sores. Dalam kebanyakan kes Bell's Palsy, saraf yang mengawal otot pada sebelah muka rosak akibat keradangan.

Banyak masalah kesihatan boleh menyebabkan kelemahan atau kelumpuhan pada otot muka. Jika sebab tertentu kelumpuhan otot muka tidak dapat dipastikan, keadaan ini dipanggil Bell's Palsy.


Apakah Simptom-simptom Bell's Palsy?


Penting sangat untuk kita ketahui simptom-simptom atau tanda-tanda Bell's Palsy ni, supaya kita boleh merawatnya di peringkat awal. Antara gejala Bell's Palsy termasuklah:


  • Kelemahan secara tiba-tiba atau kelumpuhan pada sebelah muka anda yang menyebabkan ia terasa berat dan seperti jatuh sebelah. Ini adalah gejala utama. Ia boleh menyebabkan sukar bagi anda untuk menutup sebelah mata anda.
  • Air liur meleleh dan pengeluarannya tidak terkawal.
  • Masalah mata, seperti berair berlebihan atau mata kering.
  • Kehilangan keupayaan untuk merasa.
  • Sakit di telinga atau di belakang telinga anda.
  • Kebas pada sisi yang terjejas wajah anda.
  • Kepekaan terhadap bunyi meningkat.



Bagaimanakah Bell's Palsy Didiagnos?


Doktor anda boleh mendiagnosis Bell's Palsy dengan bertanyakan soalan, seperti tentang bagaimana simptom-simptom ini terjadi pada aslnya. Dia juga akan memeriksa anda secara fizikal dan neurologi untuk memeriksa fungsi saraf muka. Jika punca gejala-gejala anda tidak jelas, anda mungkin perlu ujian lain seperti ujian darah, MRI atau CT Scan.


Ikhtiar Dengan Vivix Shaklee Untuk Penyembuhan Bell's Palsy Dengan Cepat

Vivix Shaklee ada ikhtiar kepada penyembuhan penyakit Bell’s Palsy. Penyakit Bell's Palsy ini mengambil masa untuk sembuh seperti sediakala. Tetapi, kita boleh beriktiar untuk sembuh lebih cepat daripada menunggu sahaja penyakit itu hilang. Jadi saya amat menggalakkan anda yang mengidap Bell's Palsy untuk mengambil Vivix Shaklee. Bayangkan jika anda bangun tidur dan tiba-tiba sebelah muka anda lumpuh, dan keadaan itu berkekalan selama berminggu-minggu dan sehingga beberapa bulan. Bagaimana anda hendak melakukan aktiviti harian seperti biasa. Lebih-lebih lagi jika anda bekerja, telah berumahtangga dan ada anak-anak. Sedikit sebanyak anda akan rasa rendah diri bila berhadapan dengan sesiapa pun.

Jom kita baca kisah Puan Faiza Suhada yang bangun pagi tiba-tiba muka kaku sebelah dan tidak boleh senyum.



“2 OKTOBER 2015

Saya bangun pagi, sebelah muka dah jatuh.

Tak boleh senyum, mata tak dapat tutup, air mata mengalir macam menangis.

Sakit, rasa tegang je.

Doktor sahkan saya diserang Bell’s Palsy. Bukan stroke. Tapi kelemahan sebelah otot muka.Saya diberi steroid.

Punca UNKNOWN.

Tapi maybe sebab saya menyusukan dan baru lepas bersalin, saya tidak mengambil sebarang steroid lagi selepas tu.

Saya amalkan 

Vivix
Omega
B COmplex
Vitamin E

Saya juga menjalani fisioterapi.

Alhamdullilah selepas 90 hari, saya diberi kesempatan SENYUM kembali.”

-Puan Faiza Suhada-

Sekarang Puan Faiza Suhada telah kembali pulih seratus peratus. Alhamdulillah berkat beliau menjalani fisioterapi dan mengamalkan vitamin Shaklee yang terbukti selamat, berkesan dan semulajadi.


Beriktiarlah untuk merawat penyakit ini kerana anda boleh kembali sihat dengan lebih cepat. Kenapa anda perlu tunggu jika anda boleh berikhtiar dengan Vivix Shaklee. Jangan biarkan penyakit mengganggu aktiviti harian anda dan orang tersayang.




Jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya.

Saya benar-benar ingin membantu anda:




Kawasan COD : Bangi - Kajang - Salak Tinggi - Sepang - Nilai


CALL/SMS/WHATSAPP : 019-3472585



FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku




Tak Perlu Makan Sayur Kalau Dah Makan Supplement?



Saya jarang ditanyakan soalan di atas. Sebaliknya, seringkali ditanyakan soalan ini "Perlukah saya mengambil supplement jika saya dah makan sayur dan makanan seimbang yang lain?" Jawapannya perlu dan terpulang kepada individu. Saya tanya semula kepada mereka, cukupkah sayur yang kamu makan itu membekalkan keperluan vitamin harian yang diperlukan oleh tubuh untuk sehari? Adakah kamu mengambil sayur, buah-buahan dan nutrient lain dalam setiap meal kamu? Bagaimana cara kamu memasak makanan kamu, adakah anda pasti kandungan nutrientnya masih kekal setelah dimasak? Pastikah sayuran dan buah-buahan yang kamu makan bebas dari pestisid dan bahan kimia berbahaya yang lain? Banyak kan perkara yang perlu diambil kira.


Saya penggemar sayur..salah satu sayur yang saya gemar adalah asparagus ni tapi jarang2 jumpa..yelah harganya agak mahal dan dikatakan sayur orang kaya pula..kesian dilabel begitu..rupanya saya baru tau dia tumbuh bermusim rupanya bukan sepanjang tahun..lain region lain musimnya..saya goreng dengan oyster sos je takdelah grill bagai macam gambar di atas..asalnya suka makan asparagus ni dengan bubur nasi di Kedai Amira Bubur Nasi kat Nilai..

Bagus asparagus ni kaya dengan vitamin K, folate, copper, selenium, vitamin B2, vitamin C, and vitamin E. Ia juga sumber terbaik serat, mangan, phosphorus, niacin, potassium, choline, vitamin A, zinc, iron, protein, vitamin B6, and pantothenic acid. Wah banyaknye 😱😱😱

Semua tau kan piramid makanan, kita perlu makan makanan yang seimbang ikut piramid tu barulah badan kita dapat nutrient secukupnya..Tapi hakikatnya makanan kita hari ni dah kurang khasiat berbanding 800-900 tahun dahulu iaitu sebelum revolusi perindustrian.

Pendek kata nak makan sayur, kene pilih yang organik. Kalau yang bukan organik kita terdedah pada pestisid dan bahan kimia berbahaya yang lain..lagi pulak kalau makan luar kita tak dapat nak jamin sayur tu bebas pestisid..bayangkan dah berapa banyak pestisid dalam badan kita. itu belum tambah perasa yang contain MSG kan..nutrient yang ada dalam sayur2 ni pun ada yang terurai kerana kaedah kita menyediakan menu kita..lainlah kalau kita makan ulam fresh krup krap krup krap dengan sambal gesek..eh sedapnye sambal gesek 😋😋😋

Saya memang penggemar sayur n ulam-ulaman, tapi saya rasakan saya perlu mengambil supplement untuk topup nutrient yang terkurang di mana-mana berpunca daripada sebab2 kat atas..lagi satu badan kita setiap hari ada sahaja menyerap dan menghasilkan toksin dalam badan..bayangkan kalau dah umur 30 tahun dah tak pernah detoks 😱..tak ke banyak toksin terkumpul dalam badan..toksin ni ganggu penyerapan nutrient2 yang perlu dalam badan..jadi kita juga perlukan supplement untuk detoks darah, usus, hati dan seluruh badan..selain tu cuba ubah kepada gaya pemakanan dan gaya hidup yang lebih sihat..jom sihat bersama2 sambil menikmati quality time dengan family tersayang 💗💗💗
#Pengedarshakleesepang
#Pengedarshakleenilai
#Pengedarshakleebangi





CALL/SMS/WHATSAPP : 019-3472585


FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku


5 Tips Perniagaan Online Yang Patut Anda Cuba

Di zaman IT ini ada banyak cara untuk anda memasarkan atau memperkenalkan perniagaan anda. Tetapi untuk kaedah pemasaran, adalah agak sukar terutamanya apabila anda menjalankan perniagaan kecil-kecilan atau sederhana dengan bajet yang kecil dan sumber yang terhad. Cara pengiklanan tradisional cetakan poster, pengiklanan digital atau iklan di media cetak memerlukan modal yang tinggi. Walaupun anda ada pilihan lain seperti pemasaran media sosial yang percuma walaupun anda perlu menghabiskan sedikit masa untuk melakukannya.




Jadi pengiklanan manakah yang terbaik untuk perniagaan anda yang kecil ataupun sederhana? Kebanyakan pemilik perniagaan dan pakar penasihat perniagaan mencadangkan senarai berikut untuk anda mengiklankan bisnes anda.


1. Blog Marketing



Salah satu teknik pemasaran terbaik adalah berblog. Rasanya ramai yang sudah sedia maklum tentang ini. Menulis di blog anda sekurang-kurangnya dua kali seminggu boleh meningkatkan keupayaan laman web anda untuk mudah ditemui search engine seperti Google, Yahoo dan Bing. Semakin kerap anda menulis artikel, semakin banyak trafik di laman web anda akan dapat dari search engine yang saya nyatakan di atas. Jika setiap posting blog anda diakhiri dengan "call-to-action", anda mungkin akan mula generate sales dari blog anda. 


2. Manfaatkan Media Sosial



Daripada bermacam-macam media sosial yang wujud hari ini, pilih satu atau dua platform yang paling banyak disertai oleh pelanggan, prospek dan bussiness leader seperti Facebook, LinkedIn, Twitter, dan Google. Mula bina kredibiliti anda di sana, berkongsi posting untuk menampakkan kehadiran anda, bina jaringan dan sertai perbincangan dan bersosial . Pastikan anda sentiasa posting untuk menampakkan kewujudan anda, dan yang paling penting pastikan content anda bermanfaat untuk audience anda.


3. Bina Facebook Page dan Gunakan Facebook Ads



Facebook adalah salah satu marketing tools yang paling penting untuk mana-mana perniagaan, terutamanya perniagaan kecil. Lebih banyak pengguna berinteraksi dengan fanpage, semakin besar kemungkinan rakan-rakan mereka untuk melihat, meningkatkan kesedaran."

Facebook Ads juga adalah satu tool yang sangat bagus, tetapi anda mungkin perlu mengeluarkan sedikit modal berdasarkan bagaimana anda mahu iklan anda dilihat oleh umum. Iklan muncul betul-betul di news feed supaya audience tidak terlepas pandang. Ia amat berkesan dan menjimatkan berbanding pengiklanan melalui percetakan. Paling menarik, anda boleh memilih audience iklan anda supaya mereka yang melihat iklan   adalah individu yang paling mungkin tertarik dngan iklan anda. Anda boleh memaparkan iklan anda sebelum dan semasa makan tengah hari dan makan malam. Dan jika kempen Facebook anda tidak mendapat keputusan yang dikehendaki, anda boleh membatalkan iklan anda pada bila-bila masa."


4. Gunakan Instagram atau Pinterest Untuk Pengiklanan Visual



Jika anda menjual produk yang sangat visual atau perkhidmatan, contohnya anda menjalankan bisnes berkaitan andaman, barang hiasan atau makanan, anda perlu kerap menghantar imej di Pinterest dan / atau Instagram. Posting adalah percuma dan kedua-dua platform mempunyai pengikut yang ramai khususnya di kalangan wanita.

Bagi barangan dan perkhidmatan khusus mensasarkan wanita berumur 18 hingga 65, sangat sesuai mengiklankan di Instagram atau Pinterest. Oleh kerana wanita sememangnya lebih sukakan visual berbanding lelaki apabila shopping online. " A picture really does speak 1000 words". Intagram adalah seperti kedai maya. Pelanggan atau prospek anda boleh melihat kesemua gambar produk andaPotensi pelanggan boleh menatal melalui koleksi anda gambar dan melihat dengan siapa mereka sokongan," kata beliau. "Mereka membuat sambungan dengan anda sebagai orang, bukan hanya seorang pemilik perniagaan. Ia amat jarang berlaku bahawa saya memberi sekeping barang kemas yang tidak menjual dalam beberapa minit."


5. Mengadakan Webinar



Webinar adalah web seminar. Gunakan webinar penerangan tentang produk yang memerlukan pelanggan melihat anda membuat demonstrasi. Webinar juga berbentuk interaktif yang mana audience boleh berinteraksi dan bertanyakan soalan. Jadi anda dapat mengenalpast potontial customer dan menjawab segala persoalan pelanggan dengan komunikasi 2 hala. Pastikan webinar anda menagandungi content yang berguna dan relevan untuk audience atau kumpulan sasaran anda. Webinar juga harus diatur dengan baik dan dihoskan oleh seseorang yang berpengalaman dengan webinar.

Yang pasti webinar adalah jauh menjimatkan kerana anda tidak perlu mengambil kira kos bilik seminar, refreshment dan pengangkutan. Audience anda juga tidak menghabiskan banyak masa dan wang untuk berkumpul di tempat seminar. Mereka boleh menyertai webinar sambil berehat di rumah masing-masing bersama keluar mereka. Webinar juga boleh dijadikan tool untuk anda berkongsi info dengan rakan bisnes atau potential biz partner.

Apapun marketing tools ataupun media sosial yang anda gunakan untuk berbisnes, pastikan anda memberikan komitment 100%. Kerana kejayaan sesuatu bisnes itu tidak boleh tidak sangat bergantung kepada usaha anda.


Sertai Kami


Kami mengalu-ngalukan anda menyertai kami sebagai Shaklee Independent Distributors. Jana pendapatan tambahan secara part time atau full time dengan Shaklee. Anda bina empayar perniagaan anda sendiri dengan sumber yang telah tersedia untuk anda. Ianya selamat, berkesan dan semulajadi. Telah melalui lebih 80, 000 ujian kualiti, terutamanya ke atas bahan terlarang yang biasa digunakan dalam produk lain. Satu-satunya produk yang telah menjalani landmark study.





Kelebihan Berdaftar Dengan Kami



1. Sebagai Shaklee Independent Distributor anda mendapat diskaun 15-20% dari harga runcit untuk belian anda. Anda ada akses ke sistem online untuk memudahkan anda membuat pesanan dan mengetahui info-info penting dari pihak pengurusan Shaklee. Anda juga akan mendapat info tentang promosi khas dan promosi bulanan Shaklee, khas untuk ahli-ahli Shaklee sahaja.

2. Anda boleh mendapatkan stock secara terus dari kami beserta konsultasi premium.

3. Bagi anda yang serius ingin menjana pendapatan dengan Shaklee, kami mengadakan bimbingan untuk Cara Marketing Online melalui Blog, Facebook dan Instagram, Rahsia Berjaya Dalam Bisnes Online, Product Knowledge, Teknik Close Sale, Teknik Konsultasi Pelanggan dan Aspek Teknikal Dalam Mengendalikan Blog, FB dan Instagram.

4. Kami beri anda Akses untuk menyertai group rahsia kami di Facebook, Whatsapp dan Telegram. Di dalam group ini kami kongsikan cara berbisnes, tools untuk promosi bisnes dan segala ilmu yang anda perlukan untuk mulakan bisnes anda.

5. Kami menyediakan cara yang mudah dan fleksibel untuk coaching iaitu melalu Whatsapp, Telegram dan Webinar. Anda tidak perlu meninggalkan "comfort of your home" untuk menyertai kelas online kami. Jimat masa, tenaga dan wang anda dan kami. Hanya perlukan jaringan internet dan telefon pintar anda boleh menyertai kelas interaktif kami dengan two way conversation sambil melipat baju atau melayan anak-anak di rumah. Best kan?

6. Selain itu kami sentiasa mengalu-ngalukan anda yang memerlukan personal coaching, untuk sama-sama sit down dan berbincang dengan kami. Kami juga mengadakan kelas secara berkumpulan dari masa ke semasa atas permintaan dan keperluan organisai kami. Selain itu anda berpeluang menyertai kelas-kelas Shaklee antaranya ialah Bengkel Nutrisi dan juga Health and Wellness Talk (Percuma) yang diadakan setiap bulan di beberapa lokasi berhampiran anda.






Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan kemusykilan






CALL/SMS/WHATSAPP : 019-3472585


FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku





























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...