Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Rendah

Pernahkah anda terfikir untuk menjana pendapatan bulanan tanpa perlu ke pejabat? Tak perlu hantar anak-anak ke pengasuh. Boleh menguruskan sendiri urusan anak-anak pergi dan pulang dari sekolah. Bekerja dengan waktu yang fleksibel dan anda boleh bercuti pada bila-bila masa anda suka. Plus, anda masih ada gaji pada setiap bulan dan anda yang tentukan nak gaji anda banyak mana.



Jikalau anda mencari-cari peluang pekerjaan seperti di atas, anda pasti sukakan kerja ini.. And boleh lakukan kerja ini secara part time mahupun full time. Senang kata anda sendirilah yang tentukan.


Mahu Tahu Bagaimana Anda Boleh Menjana Pendapatan Dari Rumah ? 

Caranya mudah sahaja. Sertai saya dan  menjadi Pengedar Shaklee Professional di bawah organisasi saya. Saya akan tunjukkan caranya from the scratch bagaimana nak bermula, bagaimana nak besarkan income anda dan bagaimana nak kembangkan empayar bisnes anda.

Kenapa Bisnes Shaklee Sesuai Untuk Anda Yang Baru Bermula ?

✔ Tidak memerlukan anda mengeluarkan modal yang besar (hanya RM 80 sahaja untuk berdaftar sebagai pengedar Shaklee yang sah).

✔ Tidak perlu membuat pinjaman bank berpuluh-puluh ribu

✔ Tidak perlu membeli produk yang banyak (pakej) untuk berdaftar seperti skim piramid.
✔ Anda boleh melakukannya sebagai part time job.
✔ Produk Shaklee terbukti berkesan dan sangat dikenali.
✔ Masa bekerja yang sangat fleksible, anda boleh lakukan sambil menguruskan anak-anak di rumah.

✔Boleh dilakukan secara mobile, menggunakan laptop atau telefon bimbit.

✔ Tidak perlu set up office sebenar atau kedai (kedai online sahaja) 
✔ Anda akan diajar apa yang anda perlu belajar dan ingin belajar.
✔ Anda usaha lebih, anda dapat lebih, tiada had
✔ Anda diajarkan teknik2 bisnes yang telah terbukti berkesan.

Sekiranya senarai di atas adalah ciri-ciri bisnes yang anda cari, bertindak cepat. Sertai bisnes Shaklee bersama saya sekarang.

Anda Mahu Income Tiga Angka ? Empat Angka ? Lima Angka ? Enam Angka ? Andalah Tentukan !



Ikuti 5 Step Mudah Ini Untuk Berjaya Dalam Bisnes Shaklee


1. Bagaimana Saya Bermula

Ini adalah masalah biasa yang dihadapi oleh mereka yang baru hendak bermula dalam bisnes.

Bagaimana nak mula?

Bagaimana saya nak kuasai ilmu produk?
Bagaimana Nak melayan customer?

Jangan risau, dengan menyertai kumpulan kami kami akan bimbing anda step by step bagaimana anda harus bermula, apayang anda harus tau. Follow sahaja tips dan bimbingan kami sehingga anda berjaya. 

Rahsia kejayaan yang kami kongsikan adalah adalah panduan yang pasti membawa kejayaan. Terpulang kepada usaha dan keinginan anda sendiri.

2. Cuba Dan Cerita Kebaikan

Dengan Shaklee, kami menjual apa yang kami gunakan. Cubalah produk Shaklee dan anda akan rasai keberkesanannya. Dari situlah kita bermula iaitu berkongsi keberkesanan produk Shaklee dengan ramai orang di luar sana yang memerlukan.

Selain itu anda akan diajar marketing dengan beberapa medium utama iaitu Blog, Vlog, Facebook dan Instagram. Anda tentukan medium mana yang bersesuaian dengan anda dan medium mana yang anda selesa untuk berkongsi kebaikan Shaklee.


Kami pasti teknik yang kami ajarkan adalah mudah dan formula kejayaan yang kami gunakan terbukti berkesan.


Gunakan semua medium yang ada tu adalah salah satu bonus.

3. Ilmu Produk

Shaklee adalah satu syarikat yang hanya mengeluarkan supplement yang terbukti berkesan. Seiring dengan moto kami SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI. Pengguna Shaklee adalah dari segala lapisan masyarakat.

Dalam membantu pengedar shaklee menambah pengetahuan tentang produk, pihak Shaklee sendiri mengadakan kelas produk  setiap bulan yang disampaikan oleh Pakar Nutrisi Shaklee yang berpengalaman. Selain belajar tentang produk, intipati yang disampaikan adalah info dan tips tentang kesihatan umum. Boleh pilih kelas yang berhampiran dengan kawasan anda.
Selain itu saya akan sentiasa berkongsi ilmu produk bersama-sama dengan leader-leader dalam group saya secara whatsapp ataupun face to face. Group ini sedia berkongsi segala tips dan pemudah cara untuk bisnes anda.

4. Teknik Bisnes

Saya sentiasa berkongsikan teknik dan tips marketing samaada di dalam group  whatsapp atau one to one bersama downline saya. 

Teknik yang kami ajarkan adalah teknik yang telah digunakan oleh mereka yang berjaya. Mudah kerja kerana anda tidak perlu melaburkan sejumlah wang yang besar untuk mendapatkan ilmu marketing, penjualan dan close sale.

5. After Sales Servis

Kami sangat mementingkan after sales servis dalam bisnes kami. Anda sebagai customer pastinya mahukan khidmat yang lebih dari sekadar menjual supplement. Sales yang disertai konsultasi sepanjang penggunaan produk adalah sangat penting.K
Jangan risau kerana teknik tersebut juga kami akan ajarkan caranya. Apabila anda sudah biasa melakukannya anda akan sentiasa lakukan proses ini sampai bila bila.

Kenapa Harus Bermentorkan Saya

  • Saya adalah seorang leader Shaklee dengan rank Koordinator yang sedang mengembangkan empayar di seluruh Malaysia. Saya memerlukan anda yang bersemangat untuk sama-sama mencapai impian masing-masing.
  • Saya adalah pengguna tegar Shaklee selama bertahun-tahun dan saya telah mencuba kesemua produk Shaklee. Saya telah merasai kesan terbaik shaklee dan saya pasti semua pengguna Shaklee akan merasai kesan yang sama.
  • Saya adalah pengedar Shaklee separuh masa, jadi saya yakin anda samaada masih bekerja atau tidak bekerja mampu melakukannya. Saya ada tipsnya bagaimana berjaya walaupun sibuk dengan tugas hakiki dan keluarga.
  • Saya sentiasa meluangkan masa untuk ahli perniagaan di bawah didikan saya samaada di alam maya ataupun berjumpa face-to-face.
  • Saya berada dalam group yang super ohsem. Susur-galur saya semuanya Master dalam Shaklee iaitu founder iReach Master Lyna Noh/Zainul Anuar, Master Hadhatina/Kamarul, Master Azrin/Azmie, Master Adilah/Fahmy.
Group kami semasa Shaklee Bussiness Leaders Conference 2018

Youth Skincare Experience Party anjuran group kami di Bangi, Selangor

Jika anda telah nampak peluang yang jelas dalam bisnes ini dan anda adalah mereka yang bersemangat yang saya perlukan dalam team saya #JanganTunggu..sertai kami sekarang !!

Shaklee Memberi Nilai Dalam Hidup Saya. Dan Kini Saya Ingin Bantu Menambah Nilai Hidup Anda







Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan kemusykilan




Jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya.

Saya benar-benar ingin membantu anda :)









Zara Ismail (ID : 882869)

Whatsapp/Call/SMS : 012-3462585

Email : fatimahazzahra05@yahoo.com

FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

Kawasan COD : Bangi - Kajang - Salak Tinggi - Sepang - Nilai


 



Tips Luka Bersalin Cepat Sembuh Dan Kering Secara Semulajadi

Berpantang adalah satu tempoh yang sangat penting dalam kehidupan seorang ibu. Tidak kira bangsa apa, emak-emak kita sentiasa akan berpesan supaya kita menjaga tubuh badan kita sebaiknya semasa berpantang. Terutamanya di bahagian luka bersalin, tidak kiralah bersalin secara normal atau operation. Setiap ibu pastinya inginkan luka bersalin cepat sembuh supaya mereka dapat menumpukan perhatian sepenuhnya terhadap penjaagan bayi.






Masalah Sejagat Ibu-ibu Berpantang


Ketika tempoh berpantang ni sebenarnya ibu-ibu memerlukan kesabaran yang sangat tinggi. Terutamanya jika anda berpantang anak kedua, ketiga dan seterusnya. Sambil berehat berpantang, anda perlu menjaga bayi yang baru lahir termasuklah kakak dan abangnya.

Ketika ini kesihatan ibu akan sedikit terjejas. Di antara situasi/ simptom yang biasa berlaku adalah:

  • Sakit di bahagian faraj akibat jahitan episiotomi atau koyakan
  • Sakit di bahagian perut bagi yang bersalin secara caesarean
  • Luka bersalin lambat sembuth atau kering
  • Sakit di bahagian faraj akibat jangkitan, disertai faraj berbau
  • Sembelit disebabkan kekurangan minum air/ makanan berserat. Boleh menjurus kepada masalah buasir
  • Pendarahan post-partum
  • Denyutan nadi yang pantas dan pening kepala
  • Sakit kepala akibat kesan epidural/bius, preeclampsia atau anemia
  • Demam panas
  • Kemurungan (pospartum depression)
  • Sakit rengat pada bahagian jahitan atau luka bersalin
  • Pening dan penat kerana kurang tidur
  • Bengkak susu, puting susu luka kerana teknik penyusuan kurang betul
  • Rambut gugur, muka pucat dan tidak bermaya

Tips Luka Bersalin Cepat Sembuh Dan Kering


1. Berhati-hati semasa duduk dan bangun

Pastikan pergerakan anda perlahan dan berhati-hati. Semasa duduk dan bangun angkat bontot dan letakkan bontot perlahan-lahan. Dapatkan posisi yang betul-betul selesa dan tidak menyakitkan.

2. Pastikan bahagian vagina sentiasa bersih dan kering

Setiap kali ke tandas, pastikan anda mengelap bahagian vagina dengan towel lembut yang bersih. Jangan digosok kuat, sebaliknya tekap tuala perlahan-lahan terutanya di kawan berhampiran luka.

3. Gunakan air garam 

Setiap kali ke tandas, bilas bahagian vagina dan bahian luka dengan air garam. Walaupun pihak hospital membekalkan larutan iodine, saya lebih selesa menggunakan air suam yang ditambah sedikit garam.

4. Elakkan sembelit

Ambillah makanan tinggi serat dan minum air secukupnya untuk mengelakkan sembelit. Tekanan yang kuat semasa membuang air besar boleh menyebabkan luka yang telah bertaup kembali terbuka. Anda juga boleh mengambil supplement untuk melembutkan najis. Ambillah yang semulajadi dan dapat memberikan khasiat lain kepada tubuh anda. Contohnya Ostematrix Shaklee, selain melembutkan najis, ibu-ibu mendapat bekalan kalsium tambahan untuk keperluan ibu dan bayi yang disusukan.

5. Ambil supplement

Pengambilan Vitamin C dan Zinc sangat membantu dalam proses penyembuhan luka bersalin. Selain itu supplement yang tinggi antioksidant juga membantu merawat luka luaran dan dalaman. Ketika berpantang anak ketiga saya mengambil Set Berpantang Premium Shaklee yang mengandungi nutrient-nutrient yang saya sebutkan tadi.

Apakah Yang Ibu-Ibu Harapkan Dari Set Berpantang Mereka ?


1. Luka luaran dan dalaman cepat sembuh
2. Cergas, bertenaga dan sihat walaupun berpantang
3. Milk booster
4. Hilangkan baby's fat (nak kurus)
5. Kulit glowing dan tidak kusam
6. Mudah diambil

Sama tak dengan kriteria set berpantang yang anda mahukan?

Bagaimana Vivix Shaklee Membantu Anda Sepanjang Tempoh Berpantang


✔ Menyembuhkan organ peranakan.

✔  Memulihkan kesihatan rahim selepas bersalin.

✔  Memulihkan luka bersalin sama-ada luka luaran atau dalaman.

✔  Mengembalikan kecantikan tubuh.

✔  Mengelakkan stress atau gila meroyan.

✔ Milk booster


✔ Kulit glowing


Vivix adalah minuman botanik yang dirumuskan dengan 4 kandungan utama iaitu anggur muscadine, lobak ungu, european elderberries dan polygonum cuspidatum. Khasiat resveratrol dan 15 polifenol yang terkandung di dalam Vivix membantu ibu yang sedang berpantang untuk sembuh segera dalam masa 1-2 minggu.

Kenapa Anda Patut Pilih Vivix Shaklee



🍇Vivix Bersifat Antioksidan Paling Unggul



Semasa berpantang, adalah penting kita menjaga kesihatan diri kita di samping kita menjaga bayi. Bunyi macam remeh. Semasa berpantang kita biasanya duduk dalam rumah sahaja, mana mungkin kita akan jatuh sakit.

Tapi kita perlu ingat diri kita juga terdedah kepada risiko atas faktor cuaca dan juga kesihatan mereka yang tinggal bersama dengan kita. Malah tak cukup nutrisi juga boleh mendedahkan kita kepada penyakit sebab menu berpantang yang agak strict.


Jadi dengan mengamalkan supplemen yang mempunyai antioksida tinggi sekurang-kurangnya dapat memelihara tubuh badan kita daripada demam, selsema, penyakit berjangkit dan jangkitan kuman.


🍇Resveratrol Membantu Memperbaiki sel



Proses kelahiran samada normal atau caesaraean, kedua-duanya kebiasaannya akan terdapat luka dan perlu dijahit. Resveratrol di dalam Vivix membantu untuk memperbaiki dan menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat. Jadi luka jahitan cepat sembuh, kering dan kurang risiko bernanah.


Ada yang memberikan feedback bila mengamalkan Vivix, luka caesar mereka sembuh dalam masa seminggu. Malah sakit rengat juga tidak disarai. Doktor kurang menggalakkan pengambilan pati ikan haruan kerana didapati ia boleh menyebabkan adhesions.


Apakah adhesions ?



Feedback daripada rakan-rakan yang mengamalkan pati ikan haruan semasa anak pertama, kesannya akan kelihatan untuk kelahiran anak seterusnya.  Semasa pembedahan doktor mengambil masa yang lama iaitu 2-3 jam untuk mengasingkan kulit yang berserabut. Adhesions tu terjadi bila lapisan kulit antara usus dan rahim sambung menyambung. Adhesions juga boleh mengakibatkan organ-organ yang berhampiran dengan rahim melekat antara satu sama lain. Bahaya kan..luaran nampak ok, cantik saja luka jahitan tapi dalaman dah bercantum-cantum. Ini hanya diketahui jika anak seterusnya bersalin secara caesarean juga.


🍇 Polyphenols memulihkan dan memberikan tenaga selepas proses kelahiran



Vivix mengandungi polyphenols yang membantu untuk meningkatkan bilangan mitochondria dalam sel. Mitochondria adalah komponen dalam sel di mana berlakunya proses penghasilan tenaga dalam bentuk ATP. Apabila bilangan mitochondria dalam sel meningkat, tubuh kita kan menghasilkan tenaga dalam kuantiti yang lebih banyak. Tubuh kita akan merasa lebih bertenaga dan cergas dalam menjalani tempob berpantang.

Ibu berpantang perlu sentiasa bertenaga supaya dapat menguruskan diri dan bayi dengan baik. Tambahan pula ibu-ibu yang telah mempunyai beberapa anak sebelumnya. Saya faham yang kadang-kadang ibu tidak dapat berpantang di rumah ibubapa kerana masalah anak2 yang telah bersekolah. Untuk mengatasi masalah ini dapatkanlah bantuan seperti confinemrnt lady atau pembantu yang boleh mnguruskan urusan lain di rumah anda.


🍇Resveratrol membantu meningkatkan metabolisme


Dalam tempoh berpantang, kebanyakan daripada kita perlu membataskan pergerakan. Jadi selama 44 hari kita tak dibenarkan untuk exercise.


Sedangkan exercise ni penting untuk tingkatkan metabolisme kita. Bila amalkan vivix, di dalamnya terkandung resveratrol yang telah dikaji oleh saintis membantu untuk meningkatkan metabolisme. Kalau boleh dalam apa keadaan sekalipun, kita perlu kekalkan tahap metabolisme badan kita. bila metabolisme kita turun, maka kegemukan boleh terjadi akibat makanan susah untuk dicerna. Metabolisme juga penting untuk penghasilan tenaga tubuh.


Mereka Dah Rasa Bestnya Berpantang Dengan Vivix Shaklee..Anda Bagaimana?








Jika anda merancang untuk berpantang secara sihat dan semulajadi, dapatkanlah Vivix untuk membantu anda sihat dan bertenaga. Selain itu Vivix sangat mudah diambil, hanya satu sudu sehari. Sesuai untuk ibu menyusu yang mahukan nutrisi terbaik untuk bayinya. Dapatkan Vivix anda sekarang. 

Beli Sebotol Vivix





Promosi Vivix Buy 6 Free 1 (Sehingga 31 Disember 2017 sahaja)



Walaubagaimanapun, jika anda bercadang untuk dapatkan Set Berpantang Premium Shaklee, boleh dapatkannya di sini.








Jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya.

Saya benar-benar ingin membantu anda :)










Zara Ismail (ID : 882869)

Whatsapp/Call/SMS : 012-3462585

Email : fatimahazzahra05@yahoo.com

FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

Kawasan COD : Bangi - Kajang - Salak Tinggi - Sepang - Nilai






Cara Merawat Gastrik Supaya Sembuh Dan Tidak Menyerang Lagi

Penyakit gastrik adalah penyakit yang biasa menyerang sesiapa sahaja. Gastrik adalah satu penyakit yang seringkali dikaitkan dengan pedih pada bahagian ulu hati atau sakit pada bahagian perut. Dari sudut perubatan, penyakit gastrik adalah keradangan yang berlaku di lapisan permukaan perut. 


Penyakit ini boleh disebabkan oleh jangkitan kuman, alergi, merokok atau kesan pengambilan ubat-ubatan khususnya ubat tahan sakit, aspirin dan ubat tradisional yang mempunyai kandungan steroid.

Gastrik kebiasaanya menyerang apabila pesakit tidak makan secara berdisiplin dan meninggalkan satu-satu waktu makan (skip meals). Gastrik juga sering menyerang pada bulan puasa kerana pesakit tidak makan pada waktu yang agak lama. Perut yang kosong mengakibatkan terhasilnya jus gaster. Jus ini yang mengakibatkan keradangan pada permukaan perut.

Gastrik Terbahagi Kepada Tiga Jenis 

1. Gastrik Ringan
Inflamasi (pembengkakan) pada bahagian lapisan perut yang bersentuhan dengan makanan.
2. Gastrik Berat
Berlaku kecederaan (luka) berpanjangan pada bahagian lapisan perut yang bersentuhan dengan makanan.
3. Ulser Perut (peptic ulcer)
Merujuk kepada ulser perut. Ulser memberi maksud sejenis luka terbuka. Kesan daripada peptic ulcer, darah boleh dikesan dalam muntah atau najis. Ini kadang kala mengakibatkan najis berwarna hitam atau gelap.
Sel-sel perut kita menghasilkan asid hidroklorik (dengan pH 1 hingga pH 2) yang berfungsi mencerna makanan. Asid ini kuat dan jika terkena tangan, boleh menghakis kulit. Sel perut juga menghasilkan lapisan mukosa (lapisan pertahanan) sebagai pelindung daripada kesan asid hidroklorik.
Apabila kita makan, sel-sel perut akan menerima signal dan merembeskan asid hidroklorik untuk memulakan proses pencernaan. Gastrik berlaku apabila tiada keseimbangan antara kuantiti rembesan asid hidroklorik (terlalu banyak) dengan kekuatan lapisan pertahanan (menjadi lemah). Jika lapisan pertahanan (mukosa) ini menjadi lemah, asid hidroklorik boleh sampai ke sel perut dan menyebabkan keradangan yang akhirnya membentuk ulcer perut.

Tanda-tanda Gastrik




Jika anda mengidap gastrik, anda mungkin mengalami salah satu daripada simptom di bawah atau kesemuanya. Ianya bergantung kepada severity sakit gastrik individu itu sendiri.

✔ Rasa pedih ulu hati

✔ Rasa mual, loya seperti hendak muntah

✔ Perut selalu berangin dan berbunyi-bunyi (kembung perut)

✔ Asik sendawa

✔ Asik membuang angin


Jika keadaan gastrik anda lebih kronik, anda mungkin mengalami simptom ini:

✔ Muntah berdarah

✔ Najis warna hitam atau gelap


Punca-Punca Gastrik


✔ Tabiat pemakanan yang tidak sihat.. melambat-lambatkan waktu makan dan selalu mengelakkan waktu makan (skip meals)

✔ Suka makan makanan pedas

✔ Suka makan makanan berasid dan yang menggalakkan aktiviti asid hidroklorik

✔ Makan ubat ubatan yang boleh menghakis dinding usus termasuk ubat traditional yg tak diketahui kandungan sebenarnya.

✔ Stress! Ya..stress boleh mengaktifkan aktiviti asid hidroklorik dalam usus kita

✔ Jangkitan kuman 

✔ Faktor genetik


6 Tips Elakkan Serangan Gastrik




Beberapa perubahan gaya hidup dapat menurunkan risiko mengalami gejala gastrik, antaranya:

✔ Makan pada sukatan yang sedikit tetapi lebih kerap. Sekiranya anda sering mengalami masalah perut, makan sekurang-kurangnya lima hingga enam kali sehari.

✔ Makan pada masa yang tepat dan jangan elakkan makan (skip meals). Ini akan membiasakan perut anda untuk melepaskan jus gastriknya hanya pada waktu makan sahaja.

✔ Kurangkan makan makanan yang merengsa perut . Kurangkan makanan pedas, berasid, bergoreng atau makanan berlemak. Ini membantu mengurangkan gejala gastrik dan membolehkan perut anda sembuh.

✔ Jangan minum minuman keras. Jumlah alkohol yang berlebihan boleh melemahkan lapisan pelindung perut anda, menjadikan anda lebih mudah mendapat ulser perut.

✔ Berhenti merokok. Merokok meningkatkan pengeluaran asid perut, memperlahankan penyembuhan dan meningkatkan risiko mendapatkan kanser perut.

✔ Uruskan tekanan anda dengan baik. Stress meningkatkan pengeluaran jus gastrik dalam perut anda. Amalkan senaman secara teratur dan aktiviti relaksasi seperti yoga untuk memastikan tekanan anda terkawal.


Bagaimana Set Gastrik Shaklee Dapat Membantu Pesakit Gastrik ?




Set Gastrik Shaklee terdiri daripada supplement-supplement berikut:

ESP (Energising Soy Protein)
Ostematrix
Peppermint Ginger Plus
B Complex


ESP


ESP dapat membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan kerana mempunyai indeks glisemik yang rendah. Kandungan kalsium yang dapat membantu mengurangkan keasidan dalam perut kita. Yang pentingnya ESP membekalkan protein-protein yang membantu untuk membina/memperbaiki sel-sel perut dan permukaan usus yang terjejas akibat hakisan asid hidroklorik


Ostematrix


Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Sumber kalsium yang dapat menurun kan aktiviti asid yang terlampau aktif kepada normal. Dalam lain perkataan, dia membantu untuk  menuetralkan keasidan dalam perut.


B Complex


B Complex adalah vitamin B yang sangat lengkap penting untuk tubuh dan sistem saraf. B Complex membantu menghilangkan stress yang juga menjadi punca kepada gastrik.
Gabungan B Complex dan Ostematrix boleh membantu menghilangkan rasa pedih ulu hati. Kedua-dua ni ialah painkiller semulajadi yang juga terbukti menghilangkan sakit-sakit  lain seperti sakit kepala, sakit urat, sakit gigi dan lain-lain.


Peppermint Ginger Plus


Dapat memberi rasa selesa kerana dia dapat membantu menghilangkan rasa sebu dan 'memecah angin'yang terperangkap dalam perut. Juga dapat menghilangkan rasa mual dan loya dengan segera.


JOM DENGAR KISAH PUAN FARAHANA DARI SHAH ALAM YANG MENGIDAP GASTRIK SELAMA 10 TAHUN. SEMBUH SETELAH MENGAMALKAN SUPPLEMENT SHAKLEE





Saya faham bagaimana pesakit gastrik menderita setiap kali gastrik menyerang kerana suami saya sendiri mengidap gastrik. Permulaannya dia sendiri kurang yakin dengan supplement semulajadi. Tetapi kerana tidak tahan sakit, dia sanggup cuba dengan mengambil supplement yang saya cadangkan. Alhamdulillah serangan gastrik teruk tidak lagi berulang. Dia dapat menunaikan ibadah berpuasa tanpa perlu risau akan serangan gastrik. 

Jika anda mengidap gastrik, atau orang tersayang mengidap gastrik, cubalah berikhtiar dengan Set Gastrik Shaklee. InshaAllah dengan izinznya, anda turut mendapat faedah-faedah lain dari supplement tersebut.





DAPATKAN SET GASTRIK ANDA  SEKARANG !!








Jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya.

Saya benar-benar ingin membantu anda :)










Zara Ismail (ID : 882869)

Whatsapp/Call/SMS : 012-3462585

Email : fatimahazzahra05@yahoo.com

FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

Kawasan COD : Bangi - Kajang - Salak Tinggi - Sepang - Nilai



Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Rendah

Pernahkah anda terfikir untuk menjana pendapatan bulanan tanpa perlu ke pejabat? Tak perlu hantar anak-anak ke pengasuh. Boleh menguruskan s...