Advance Joint Health Tablet Shaklee Untuk Kesihatan Sendi Berpanjangan

November 05, 2013 0 Comments A+ a-

Pernahkah anda mengalami sakit-sakit sendi, tulang dan sendi mengeluarkan bunyi apabila anda bergerak atau berjalan? Sekiranya anda atau orang tua mahupun sesiapa sahaja dalam keluarga anda sering diserang sakit sendi, inilah masanya anda untuk mencuba Advance Joint Health Tablet Shaklee untuk kelegaan segera!  KESAN DAPAT DIRASAI SEAWAL 5 HARI! (berdasarkan ujian klinikal).Manfaat Shaklee Advanced Joint Health ini ialah dalam  3 cara iaitu:
  • Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.
  • Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan  dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.


Kekalkan kesihatan sendi, yang aktif dan lasak terutama sekali gologan dewasa dan warga tua. Bagi jutaan orang yg mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membengkok, duduk dan berjalan pun terasa begitu mencabar. Elakkan ketidakselesaan sendiri menghalang anda daripada bergerak aktif dan melakukan perkara-perkara yang anda gemari. Pencegahan awal boleh menjadikan anda sihat pada masa akan datang. Sama ada anda penghidap sakit sendi atau pun tidak, adalah penting anda mendapatkan nutrisi sendi seiring dengan peningkatan usia.

Kenapa harus AJHT?

AJHT Shaklee Bebas Kondroitin
  • TIDAK MENGANDUNGI  kondroitin sulfat sebab ia tidak diserap dengan baik bila diambil secara oral
  • Kajian terkini menunjukkan kondroitin sulfat mengganggu penyerapan glukosamina yang biasanya senang diserap

Perbezaan bahan-bahan yang tekandung di dalam AJHT dengan jenama lain yang terdapat di pasaran.
JHT mengandungi bahan-bahan (dibawah), manakala kebanyakan jenama-jenama lain hanya bebas kondroitin sahaja..
~Extrak Boswellia
~Bebas Kondroitin
~Formula sayur-sayuran
~Vitamin C

~Zink,tembaga & mangan

Kawasan COD : Bangi - UKM -Kajang- Salak Tinggi -Sepang - Nilai


CALL/SMS/WHATSAPP : 019-3472585
FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

**Sila hubungi saya untuk info dan harga produk di atas.

Masalah Hormon Tidak Seimbang Dan Simptom Yang Patut Anda Ketahui

Hormon adalah bahan kimia yang bertindak sebagai messenger dalam tubuh anda. Hormon dihasilkan di dalam kelenjar endokrin, ia bergerak sep...