Ready Stock Vitamin Shaklee Di Sepang, Nilai Dan Bangi

December 25, 2013 0 Comments A+ a-

Berita baik untuk pengguna-pengguna Shaklee di Sepang, Nilai dan Bangi. Bagi anda yang bermasalah mendapatkan bekalan vitamin Shaklee di sekitar Sepang, Nilai dan Bangi; anda tidak perlu bimbang lagi kerana anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee sama ada secara pos ataupun cash on delivery (C.O.D.) daripada saya, Puan Fatimah Azzahra Ismail. Anda boleh menghubungi saya, Zara untuk membuat tempahan COD vitamin Shaklee atau mendapatkan konsultasi percuma di talian 019-3472585.

Testimonial Produk Shaklee

Saya mula berkenalan dengan Shaklee setelah mendapat anak yang kedua dan mula mencari-cari produk yang sesuai untuk membantu saya menyusukan anak di samping menjaga kesihatan tubuh badan. Sejak mengenali Shaklee beliau mula menemui “new passion” iaitu makanan tambahan (supplement). Saya mula sedar pengambilan supplement amat perlu bagi membantu seseorang itu menjalani kehidupan yang lebih sihat dan cergas. Lebih-lebih lagi bagi ibu-ibu seperti saya yang berkerja dan menjadi isteri serta ibu pada masa yang sama. Saya mempunyai minat yang mendalam dalam penyusuan susu ibu, tidak lokek berkongsi jika anda ingin bertanyakan tip-tip dan petua penyusuan. Pengalaman menyusukan kedua-dua cahayamata saya secara ekslusif selama enam bulan, menjadikan saya cukup faham dengan permasalahan yang dihadapi oleh ibu-ibu yang menyusukan anak. Saya sedia mendengar permasalahan anda berkaitan penyusuan mahupun penjagaan kesihatan serta kecantikan.Alhamdulillah dengan izin Allah dan ikhtiar melalui pengambilan produk penyusuan Shaklee, saya telah berjaya menyusukan anak kedua saya selama 1 tahun setengah dan berazam meneruskan penyusuan sehinggalah 2 tahun. Pada pendapat saya, ibu-ibu perlu memastikan tubuh badan mereka sentiasa sihat dan cergas kerana menggalas beban yang berat iaitu memastikan anak-anak membesar dengan sihat dan ceria. Justeru pengambilan supplement amatlah penting bagi memastikan nutrient-nutrient penting dalam tubuh sentiasa mencukupi.

Pengedar Shaklee Di Sepang, Nilai dan Bangi Dengan Ready Stock

Kesan daripada permintaan yang tidak putus daripada pengguna produk Shaklee di sekitar Sepang, Nilai dan Bangi, beliau sentiasa memastikan ready stock di rumah beliau mencukupi untuk penghantaran melalui pos ataupun COD. Sebagai seorang pengedar dan juga pengguna produk Shaklee, saya amat menitik beratkan permasalahan dan kepuasan setiap pelanggan yang berurusan dengan saya. Justeru, akan akan sentiasa melakukan “follow-up” dengan setiap pelanggan saya yang sedang menggunakan produk Shaklee.


Berminat??? Hubungi saya sekarang!!!


Call/Whatsapp: 019-3472585
Fanpage : Kedai Vitamin Ku

Masalah Hormon Tidak Seimbang Dan Simptom Yang Patut Anda Ketahui

Hormon adalah bahan kimia yang bertindak sebagai messenger dalam tubuh anda. Hormon dihasilkan di dalam kelenjar endokrin, ia bergerak sep...