Set Berpantang Shaklee Untuk Ibu Bersalin Normal Atau Caesarean

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Ada yang sedang menunggu hari nak bersalin? Mesti tengah mencari-cari set berpantang yang terbaik kan? Tidak kiralah sama ada bersalin normal atau caesarean, semua ibu-ibu yang baru sahaja bersalin memerlukan bukan sahaja penjagaan yang rapi, lebih penting lagi pemakanan yang sihat. Selain mengamalkan makanan orang berpantang sudah tentu pengambilan supplement juga penting dalam memastikan ibu-ibu sihat sepanjang tempoh berpantang dan seterusnya.


Berikut adalah info yang anda akan perolehi melalui artikel ini:

Kenapa anda MESTI PILIH Set Berpantang Shaklee

Vitamin yang ada dalam Set Berpantang Shaklee

Harga Set Berpantang Shaklee


Kenapa Set Berpantang Shaklee

Anda MESTI PILIH Set Berpantang Shaklee kerana ianya SELAMAT dan BERBALOI dibandingkan dengan set berpantang yang ada di pasaran

SELAMAT kerana Set Berpantang Shaklee boleh diambil oleh ibu yang bersalin secara normal atau caesarean.

SELAMAT kerana Set Berpantang Shaklee boleh diambil seawal 2 jam selepas bersalin, tidak perlu tunggu 2 minggu seperti sesetengah produk berpantang.

SELAMAT kerana Set Berpantang Shaklee boleh diambil oleh ibu yang bayinya dijangkiti jaundis atau demam kuning.

BERBALOI kerana gabungan vitamin yang ada dalam Set Berpantang Shaklee menjadikan ibu lebih cergas, lebih bertenaga sambil menjaga kecantikan dalaman dan luaran.

BERBALOI kerana gabungan Vitamin C, Zink dan ESP yang ada dalam Set Berpantang Shaklee membantu mempercepatkan penyembuhan luka bersalin.

BERBALOI susu ibu bertambah meriah dan pekat dengan adanya ad-on ESP kepada Set Berpantang Shaklee.



Harga Set Berpantang Shaklee


Harga Set Berpantang Basic (Vitalea + B Complex + Zinc + Vita C ) RM268.75



Harga Set Berpantang Lengkap (Vitalea + B Complex + Zinc + Vita C + ESP +  ostematrix) RM538.75

*Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan
**Tahukah anda dengan menjadi ahli Shaklee anda akan mendapat lebih penjimatan? Hubungi saya!!

SMS/WHATSAPP 019-3472585 untuk pertanyaan.

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Alhamdulillah ramai yang telah berpuas hati setelah mencuba Set Berpantang Shaklee. Jom kita baca testimonial mereka.

~Diyana Zaim~ 

" Salam semua..sebelum ni baca testimoni org je kann..hari ni nk share pengalaman sy sendiri consume supplement Shaklee..ok, ceritanya..Anak saya ade G6PD Deficiency.. Paed anak saya dah beri amaran keras supaya jgn amik atau pakai any jamu sbb bleh menyebabkan anak dapat prolong jaundice..disebabkan risaukan anak, selama 2 minggu saya berpantang tanpa sebarang jamu..badan pon dah terasa sengal2, xbermaya..saya mula mencari sesuatu yang bersesuaian untuk pantang..awal2 nak try set pantang shaklee ni (Vitalea, B Comp, Vita-C & Zinc), ragu2 gak..mcm mn supplement bleh jadi set pantang kann..bila startamik set ni, sehari dua dah terasa kesannya..seriously sengal2 badan & xbermaya terus hilang..proses pantang yang tinggal separuh lagi saya lalui dengan sangat2 bertenaga..kawan2 dan sedare-sedare yang datang melawat pon ramai tegur saya nampak sihat dan bertenaga tak macam orang pantang..anak saya pun alhamdulillah tak kene jaundice langsung..syukur ya Allah :) dari situ saya dah mula jatuh hati pada supplement Shaklee <3<3<3 terima kasih kepada mummy Lydzar Rusman kerana kenalkan saya dengan supplement Shaklee..sekarang saya telah pun jadi salah seorang SID..rasa rugi jika benda yang baik disimpan seorang diri dan tidak dikongsikan bersama ;) "









Kawasan COD : Bangi - UKM -Kajang- Salak Tinggi -Sepang - Nilai


CALL/SMS/WHATSAPP : 019-3472585



FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...