Testimonial Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt

Kita sedia maklum, jika telah mula merokok, sangatlah susah untuk seseorang perokok itu berhenti. Lebih-lebih lagi perokok tegar yang boleh menghabiskan satu kotak rokok atau lebih untuk sehari. InshaAllah hari ini saya akan kongsikan kompilasi testimonial atau review daripada pengguna-pengguna Vivik Shaklee yang telah berjaya berhenti merokok dan mendapat kesan positif daripada pengambilan vivix.






Testimonial 1


Baiklah kita mulakan dengan video seorang bapa yang telah mencuba bermacam-macam cara untuk berhenti merokok tetapi tidak berjaya. Mari kita sama-sama dengar kisah beliau.







Testimonial 2


"Salam..selamat pagi semua..

Mmmm..segan dan agak malu bila ibu kita seorang perokok tegar kan..mak saya memang perokok tegar dari usia belasan tahun lagi..bukannya rokok daun..tapi rokok Dunhill..Dulu memang rasa segan dengan kawan-kawan..dengan keluarga bakal suami..tapi tula..bila kita nasihat..orang tua bukannya nak dengar..keraplah mak sakit perut yang teruk, mungkin sebab organ dalaman dia dah tak berapa elok kot sebab sekarang umur dia dah 63 tahun..tapi alhamdulillah awal minggu lepas saya poskan vivix kat mak saya..

tup tup mak saya call saya..jeng..jeng..jeng...dia kata ubat apa yang saya bagi dia minum tu???saya tanya kenapa?Dia kata rokok terasa PAHIT MACAM HEMPEDU!!dia lansung tak boleh hisap rokok tu..saya kata itulah ubat yang selama ni saya cari untuk dia..alhamdulillah..dah seminggu dia tak beli dan tak sentuh langsung rokok..dia cakap selera makan dia pun makin bertambah..ramai dah yang tegur cakap dia nampak berisi..Alhamdulillah syukur pada Allah..akhirnya saya jumpa supplement yang betul-betul sesuai untuk ibu saya..takpelah keluar duit banyak sikit pun..IBU KITA SEORANG JE..selagi dia masih ada memang nak tengok dia sihat..."

-Puan Izan Rizal-


Testimonial 3


"Suami saya dulu memang susah nak berhenti merokok. Setiap tahun ada azamnya nak berhenti merokok tapi hanya cakap je. Last tahun lepas saya ada bagi vivix, suami minum je, Dia tanya ni vitamin apa sedap je. Sampai sehari 2x minum. Bila time nak merokok hanya separuh je hisap. Dia kata rokok apa ni pahit semacam je. Last rokok ada separuh kotak dia buang je. Dah tak beli dah alhamdulillah."

-Puan Norzulaidah Abdul Kadir-


Testimonial 4


"My husband sendiri..sebelum ni smoking kuat.. Alhamdulillah lepas amalkan Vitamin C dah kurang hisap rokok..sehari ambil 1-2 batang..and now on vivix..2 ke 3 hari sekali je nak hisap rokok..tu pun dia kata tak habis..inshaAllah tak lama lagi stop terus la harapnya..sebab kalau dengan saya seminggu, seminggulah dia tak hisap rokok.."

-Siti Aisyah Iliyas-



Testimonial 5


"Customer ambil vivix sebab nak bantu masalah hyperthyroid. At the same time dia pun merokok. Lepas consume vivix, rasa rokok dah tak sedap. Alhamdulillah berjaya kurangkan dan stop terus masalah ketagihan merokok."

-Emy Ashura-




Testimonial 6


"Mestilah pernah minum..efek yang saya rasakan badan makin cergas dan yang paling ketara suami perokok tegar selama 30 tahun lebih dapat berhenti merorok setelah consume vivix."

-Indrawati Cahyaningtyas-


Jadi apa tunggu lagi..dapatkan vivix anda sekarang juga..hanya dengan satu click..







Jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya.

Saya benar-benar ingin membantu anda:




Zara Ismail (ID : 882869)

Whatsapp/Call/SMS : 012-3462585

Email : fatimahazzahra05@yahoo.com

FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

Kawasan COD : Bangi - Kajang - Salak Tinggi - Sepang - Nilai

4 comments:

  1. jangan buat lagi buat azam baru utnuk menabung bukan satu perkara yang di kira untung

    ReplyDelete
  2. banyak testimoni mesti terbukti berkesan -adarain.com

    ReplyDelete
  3. banyak testimoni berkesan untuk berhenti rokok..
    berhenti rokok byk faedah..kesihatan pun x terjejas..duit pun save boleh beli menda lain yang lagi berfaedah...hehe

    ReplyDelete
  4. banyak manfaat vivix ni, juga banyak testimoni positif yang meyakinkan pengguna utk mencubanya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...