SUPPLEMENT YANG PALING SESUAI UNTUK IBU TERSAYANG

Mama saya berumur 75 tahun, cucu pun dah 17 orang. Sebelum ni Mama memang sihat sangat, sampailah 2 tahun lepas bila Baba start sakit sebab 2 minggu terlantar pneumonia. Masa tu Mama terpaksa kerja berkuat sikit kat rumah, mandikan Baba, tolong dia bangun dari katil, tolong dia ke bilik air, ambilkan wuduk dan keperluan2 lain. Sejak tulah Mama mula sakit2 lutut, betis dan tumit. Solat pun slow2 je bangun dan duduk. Tapi Mama gagahkan jugak solat berdiri macam biasa.

Saya mula beri Mama Vivix sejak bulan Ramadhan tahun ni. Sebelum tu hanya beri Vitalea Multivitamin. Kebetulan puasa tu saya cuti lama, memang sediakan dia sesudu Vivix setiap kali dia bangun sahur. Bila dah balik rumah saya tak dapat nak pantau pengambilan Vivix dia..Laporan dari Ngah di kampung, mama culas kadang2 sebab lupa..mungkin mama belum nampak kesan masa tu..dah sebulan saya nak order dia kata ade lagi..


Seminggu lepas tu masa call Mama, dia kata dah habis dah Vivix bolehlah order..dia kata alhamdulillah rasa kurang dah sakit lutut n tumit tu..pastu dia rasa lebih segar nak uruskan Baba..sebelum ni memang dia akan tidur banyak siang hari setiap kali lepas solat..sekarang alhamdulillah lebih segar tengok dia, sebelum ni macam tak sihat je..Baba pun alhamdulillah dah boleh bangun dari katil, pergi toilet dan mandi sendiri..jadi kurang la sikit kerja kuat Mama tu..moga2 Mama semakin sihat dan dapat beribadah dengan sempurna..Boleh la jalan2 lagi dengan cucu2 lepas ni..


BELI VIVIX UNTUK IBU ANDA ? CLICK SINI..

#shakleesepang

#shakleebangi

#shakleenilai

#shakleesalaktinggi 

#shakleebbst

#shakleeklia 

#shakleeenstek

#shakleekuartersklia 

#codshaklee

#agenshaklee 

#shakleekajang

#shakleeputrajaya

#shakleemalaysiabrunei

#posseluruhmalaysia 

#possingapore

#posbrunei




Kawasan COD : Bangi - Kajang- Salak Tinggi - Sepang - Nilai



CALL/SMS/WHATSAPP : 019-3472585


FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...