Tingkatkan Imuniti Anda Dan Keluarga Pada Musim Hujan Ni

Dah hujung-hujung tahun ni selalu la call family kat kampung tanya perkembangan hujan kat sane..maklumlah kampung dekat dengan sungai Pahang..teringat lagi Disember 2014, kami sekeluarga terkandas banjir di kampung..kebetulan balik jenguk ayah tak sihat kat Jerantut..terus terkandas dekat seminggu..


Kita risau yelah saya dan suami dekat seminggu tak masuk office..anak-anak kemain excited hari2 nak tengok air banjir..dapat naik sampan lagi..mane tak seronoknye..
Setakat ni Mama kata takdelah hujan sangat..belum pejur lagi katanya..kami kat Sepang ni pulak yang selalu hujan..baju lambat kering, silap haribulan kene pegi dobi layan diri keringkan baju..
Musim ni jugak anak2 mudah jangkit selsema and demam..yelah ramai2 kat sekolah n pengasuh..ada juga yang kurang sihat kan..kebetulan promo bulan ni..saya terus beli 6 kotak Nutriferon sebab dapat free 1..perisaikan awal-awal anak-anak kita dengan Nutriferon, Omega, Mealshake dan Vitamin C..


BELI SET IMUN KANAK-KANAK? CLICK SINI..



BELI SET IMMUNE PROTECTION (DEWASA) ? CLICK SINI..



BELI SET ADVANCE PROTECTION (DEWASA) ? CLICK SINI..


#shakleesepang

#shakleebangi

#shakleenilai

#shakleesalaktinggi 

#shakleebbst

#shakleeklia 

#shakleeenstek

#shakleekuartersklia 

#codshaklee

#agenshaklee 

#shakleekajang

#shakleeputrajaya

#shakleemalaysiabrunei

#posseluruhmalaysia 

#possingapore

#posbrunei






Kawasan COD : Bangi - Kajang- Salak Tinggi - Sepang - Nilai



CALL/SMS/WHATSAPP : 019-3472585


FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...