Pengedar Shaklee Puncak Jalil, Bandar Kinrara Dan Sri Petaling

April 20, 2017 1 Comments A+ a-

Saya Syahida Noor. Saya merupakan agen sah berdaftar Shaklee.
Sekiranya anda berada di kawasan Puncak Jalil, Taman Equine, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Sri Petaling dan kawasan sekitarnya ingin mendapatkan perkhidmatan Cash On Delivery (COD) produk Shaklee jangan segan jangan malu untuk sms / whatsapp saya di talian 017-2494745

Saya juga mengambil pesanan untuk anda yang berada di Bandar Jengka, Jerantut dan kawasan sekitarnya. Sekiranya saya pulang ke kampung atau menerima pesanan yang banyak saya juga akan membuat penghantaran ke kawasan tersebut (order dibuka pada hari isnin hingga khamis sebelum jam 12 tengah hari, untuk penghantaran pada hari sabtu dan ahad)


Pertemuan saya dan Shaklee


Saya mengenali produk Shaklee pada tahun 2015. Saya diperkenalkan dengan ESP dan Vita E tetapi pada masa itu masih belum jatuh cinta dengan Shaklee.
Pada tahun 2016, semasa mengandungkan anak ketiga saya mencuba set hamil Shaklee dan bermula dari situ terus jatuh cinta dengan Shaklee. Bila dah jatuh cinta wajiblah meneruskan penggunaan produk Shaklee. Saya teruskan dengan pengambilan set berpantang dan juga menyusu.

Nak tau sebabnya kenapa saya teruskan? Kerana produk Shaklee semulajadi, selamat dan berkesan. Punya sijil halal, sijil KKM dan ada Landmark Study dan lagi pada saya, dalam satu produk shaklee bukan hanya boleh membantu satu jenis masalah kesihatan sahaja tetapi boleh membantu pelbagai masalah.
Jangan teragak-agak lagi kerana saya yakin dengan produk Shaklee. Shaklee adalah yang terbaik di antara mana-mana produk yang saya pernah gunakan.

Jadi, apa tunggu lagi, ambil telefon dan order produk kegemaran anda. Konsultasi percuma juga diberikan untuk anda.Ingin mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya

http://www.wasap.my/60172494745
https://www.facebook.com/iedanoor
https://www.facebook.com/notavitaminAnda juga boleh membuat pembelian sendiri secara online dan proses penghantaran akan dilakukan dalam masa 3 hari bekerja. Anda hanya perlu KLIK butang di bawah.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ff36b41817811eaa7d22ac0b6b435c77

sila klik untuk mendaftar sebagai ahli
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1234730


Terima KasihHappy Sharing Happy Reading

1 comments:

Write comments
bestessays
AUTHOR
December 6, 2017 at 5:04 AM delete

those were some very honest and deliberate suggestions i think and it made them more convincing becasue of your personal touch to it but i would love for the content to be published in more than one language for more understanding.

Reply
avatar

Tips Luka Bersalin Cepat Sembuh Dan Kering Secara Semulajadi

Berpantang adalah satu tempoh yang sangat penting dalam kehidupan seorang ibu. Tidak kira bangsa apa, emak-emak kita sentiasa akan berpesan ...