Pengedar Shaklee Di Port Klang Dan Kawasan Sekitarnya

May 11, 2017 1 Comments A+ a-

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai, saya Nurulaily Binti Ishak merupakan seorang pengedar sah Shaklee dari Pandamaran Klang dan kawasan sekitarnya.  Jika anda mahukan vitamin kegemaran anda, tidak perlu lagi bersusah payah. Anda cuma perlu hubungi saya di talian 012-684 1829 untuk perkhidmatan penghantaran atau Cash On Delivery (COD) di kawasan sekitar Port Klang, Pandamaran, Kampung Raja Uda, Bukit Tinggi Klang, Telok Gong, Sungai Udang Klang, Klang dan Shah Alam.


Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya juga menyediakan perkhidmatan penghantaran melalui pos ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. 
Kenapa Anda Patut Beli Dengan Saya ?


Saya merupakan pengguna Shaklee dari tahun 2013 lagi dan insyaAllah akan setia dengan Shaklee sampai bila-bila. Bermula dengan pengambilan GLA selepas pembedahan membuang cyst dan alhamdulillah dikurniakan anak ketiga sehingga ke produk lain untuk meningkatkan taraf kesihatan, saya mula berminat dengan bisnes Shaklee. Atas manfaat dan kebaikan yang saya perolehi dari produk Shaklee, serta pengetahuan dan pengalaman yang ada, InsyaAllah akan saya kongsikan bersama anda.

Sebagai seorang yang mahu berjaya, saya memegang falsafah "Pelanggan Diutamakan". InsyaAllah saya akan menawarkan perkhidmatan yang terbaik, kerana saya mahu apa yang saya usahakan sekarang memberi manfaat untuk jangkamasa yang panjang. Selain itu, saya menyediakan perkhidmatan penghantaran yang cepat dan konsultasi yang terbaik bagi memastikan anda berpuashati dan mendapat manfaat di atas kebaikan Shaklee secara optimum. 
Kenapa Saya Pilih Shaklee, Bukan Produk Lain ?


Produk Shaklee sudah lebih 50 tahun wujud. Ia terbukti selamat dan berkesan dimana telah diuji secara sains dan bukan sekadar auta. Shaklee berasaskan bahan semulajadi tanpa pewarna dan perisa tambahan.

Jika kita lihat di luar sana ramai pengguna yang telah merasa keberkesanan dan memberi testimoni yang baik mengenai produk Shaklee. Daripada produk untuk meningkatkan kesihatan, penjagaan kulit sehingga lah kepada produk untuk kegunaan di rumah, semuanya tanpa bahan kimia. Mereka semua berpuashati dengan impak positif yang Shaklee berikan kepada mereka. 

Atas sebab ini jugalah saya berkeyakinan untuk menjadi salah seorang pengedar sah Shaklee. Dengan Shaklee saya dapat sihat sambil menjana income. Alhamdulillah.Keberkesanan Vitamin Shaklee tidak boleh disangkal lagi, lihat mereka yang telah merasakan kesan pengambilannya sehingga selepas mencubanya dah tak pandang vitamin lain lagi. Anda pula bagaimana ?

Hubungi lah saya segera, kerana saya benar-benar ingin membantu anda diluar sana. 

Jadi tunggu apa lagi ? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

Call/SMS/Whatsapp : 012-684 1829
Kawasan COD : Port Klang-Pandamaran-Kg Raja Uda-Bukit Tinggi Klang-Telok Gong-Sungai Udang-Klang-Shah Alam

1 comments:

Write comments

Masalah Hormon Tidak Seimbang Dan Simptom Yang Patut Anda Ketahui

Hormon adalah bahan kimia yang bertindak sebagai messenger dalam tubuh anda. Hormon dihasilkan di dalam kelenjar endokrin, ia bergerak sep...