Tolong Baca Sebelum Daftar Ahli Shaklee Untuk Side Income

Sekarang ni ramai yang berminat untuk daftar sebagai ahli Shaklee. Ada yang nak buat bisnes dan ada yang nak dapat penjimatan.

Saya hanya nak berkongsi dengan anda beberapa perkara sebelum anda buat keputusan untuk terjun ke dalam bisnes Shaklee ni. Bukan apa, saya tak mahu anda menyesal di kemudian hari.

Sebelum Tu. Anda Kena Tahu Ni Dulu.

Ramai yang nekad nak jadi ahli Shaklee. Biasalah Shaklee ini jenama terulung di Malaysia dan banyak sangat keistimewaannya. Antaranya:
  • Sebagai Shaklee Independent Distributor anda mendapat diskaun 15-20% dari harga runcit untuk belian anda.
  • Anda sudah boleh memulakan bisnes anda sebagai Shaklee Independent Distributor.
  • Anda layak untuk mengumpul points yang di panggil UV atau unit value yang melayakkan anda untuk mendapat bonus prestasi bernilai 5% hingga 21% apabila mencapai jumlah tertentu.
  • Selain bonus prestasi, anda boleh menerima berbagai bonus yang lain.
  • Anda ada akses ke sistem online untuk memudahkan anda membuat pesanan dan mengetahui info-info penting dari pihak pengurusan Shaklee.
  • Anda juga akan mendapat info tentang promosi khas dan promosi bulanan Shaklee, khas untuk ahli-ahli Shaklee sahaja.

Wah! Nampak Menarik Kan? Tapi Tunggu Dulu!

Anda nak join sekadar untuk makan sendiri atau nak buat bisnes? Mungkin nak buat makan sendiri saja kan. Tapi apa akan jadi bila dah makan sendiri selama setahun tiba-tiba rasa nak buat bisnes pulak kan?

Siapa yang akan tolong anda, mestilah upline anda. Dan dia mesti lah orang buat bisnes juga kan?

Sebab tu la sangat penting untuk kita selidik dulu siapakah bakal upline anda. Penting juga untuk tau background dan keturunan bisnes Shaklee yang bakal anda sertai.
Adakah dia dan team di belakangnya dapat membimbing anda untuk membina business anda?

Saya memang ikhlas nak kongsi ini supaya anda tak menyesal. Ramai dah kawan-kawan saya yang tersalah pilih group. Buat pilihan betul-betul supaya kita berada dalam group dan landasan yang betul. Jangan cakap ahkak tak bagitau awal-awal!

Jom Jadi Bijak. Daftarlah Dengan Saya. Tahu Kenapa?

Sedikit latarbelakang saya. Nama saya Huda Binti Ismail. Saya tinggal di Kuala Lumpur bersama suami dan 3 orang anak yang sudah remaja. Kalau di FB saya lebih dikenali sebagai Kak Long Huda

Sebelum ini saya adalah seorang remisier berpengalaman yang terlibat dengan pasaran saham. Bila dah lama dalam dunia korporat, suatu masa saya rasa perlukan masa yang lebih untuk keluarga. Yelah, kita pun makin lama, makin berusia.

Saya ambil keputusan untuk ‘resign’ dan ingin bekerja dari rumah. Dalam masa mencari sesuatu yang sesuai dengan jiwa saya untuk bekerja dari rumah ini, biasalah bila kita semakin berusia, tubuh memerlukan supplemen untuk menampung lompong-lompong nutrisi. Saya juga ingin kekal awet muda. Berjodohlah saya dengan vitamin Shaklee setelah diperkenalkan oleh adik saya sendiri, Fatimah Azzahra.

Bila makan vitamin Shaklee ini, tubuh lebih bertenaga dan kuat. Saya juga pengamal tegar minuman anti-ageing paling BEST di Malaysia ini iaitu Vivix memudakan sel kita sebanyak 25 tahun! Ramai pula kawan-kawan yang puji sebab muka nampak semakin berseri-seri dan muda dari usia. 

Bermula dari situ saya rasa inilah peluang untuk saya bekerja dari rumah dengan masa fleksibel dan tidak perlu meredah jam pagi-pagi!

Kenapa Saya Adalah Mentor Shaklee Terbaik…

  • Saya adalah pemimpin Supervisor yang sedang mengembangkan empayar dan mencari protege bersemangat untuk bersama-sama mengejar impian hidup!
  • Saya adalah pengedar Shaklee sepenuh masa. Jadi, saya mempunyai banyak masa untuk melatih anda. Anda tidak akan diabaikan.
  • Saya mempunyai pengalaman luas dalam produk shaklee dan saya dan keluarga saya adalah pengguna tegar kepada produk shaklee selama bertahun-tahun!
  • Saya sudah mencuba hampir semua produk shaklee dan merasai sendiri kebaikannya.
  • Saya berada dalam group yang super ohsem. Susur-galur saya semuanya Master dalam Shaklee iaitu founder iReach Master Lyna Noh/Zainul Anuar, Master Hadhatina/Kamarul, Master Azrin/Azmie, Master Adilah/Fahmy. Mak Shaklee saya, Koordinator Fatimah Azzahra Ismail. 
 
Award Cemerlang Sebab Naik Rank Supervisor. Mahal Ni!

Group Kami Memang ‘Happening’ Dan Saling Meraikan Kejayaan!

Best kan bila kita diraikan atas kejayaan kita. Bila kali terakhir kita diraikan oleh rakan-rakan kita atas kecemerlangan? Kalau dah lama atau tak pernah eloklah anda mulakan perniagaan Shaklee bersama-sama saya. 

Jangan Membangau Lagi. Hubungi Saya Sekarang Untuk Tambah Income Sebelum Minyak Naik Lagi!

Huda Ismail

Contact : 6016-6646051

Facebook : Isabella Bella


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...