Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Rendah

March 29, 2018 2 Comments A+ a-

Pernahkah anda terfikir untuk menjana pendapatan bulanan tanpa perlu ke pejabat? Tak perlu hantar anak-anak ke pengasuh. Boleh menguruskan sendiri urusan anak-anak pergi dan pulang dari sekolah. Bekerja dengan waktu yang fleksibel dan anda boleh bercuti pada bila-bila masa anda suka. Plus, anda masih ada gaji pada setiap bulan dan anda yang tentukan nak gaji anda banyak mana.Jikalau anda mencari-cari peluang pekerjaan seperti di atas, anda pasti sukakan kerja ini.. And boleh lakukan kerja ini secara part time mahupun full time. Senang kata anda sendirilah yang tentukan.


Mahu Tahu Bagaimana Anda Boleh Menjana Pendapatan Dari Rumah ? 

Caranya mudah sahaja. Sertai saya dan  menjadi Pengedar Shaklee Professional di bawah organisasi saya. Saya akan tunjukkan caranya from the scratch bagaimana nak bermula, bagaimana nak besarkan income anda dan bagaimana nak kembangkan empayar bisnes anda.

Kenapa Bisnes Shaklee Sesuai Untuk Anda Yang Baru Bermula ?

✔ Tidak memerlukan anda mengeluarkan modal yang besar (hanya RM 80 sahaja untuk berdaftar sebagai pengedar Shaklee yang sah).

✔ Tidak perlu membuat pinjaman bank berpuluh-puluh ribu

✔ Tidak perlu membeli produk yang banyak (pakej) untuk berdaftar seperti skim piramid.
✔ Anda boleh melakukannya sebagai part time job.
✔ Produk Shaklee terbukti berkesan dan sangat dikenali.
✔ Masa bekerja yang sangat fleksible, anda boleh lakukan sambil menguruskan anak-anak di rumah.

✔Boleh dilakukan secara mobile, menggunakan laptop atau telefon bimbit.

✔ Tidak perlu set up office sebenar atau kedai (kedai online sahaja) 
✔ Anda akan diajar apa yang anda perlu belajar dan ingin belajar.
✔ Anda usaha lebih, anda dapat lebih, tiada had
✔ Anda diajarkan teknik2 bisnes yang telah terbukti berkesan.

Sekiranya senarai di atas adalah ciri-ciri bisnes yang anda cari, bertindak cepat. Sertai bisnes Shaklee bersama saya sekarang.

TIPS UNTUK DAPATKAN INCOME BERLIPAT GANDA DENGAN BISNES ONLINE YANG MUDAH SANGATAnda Mahu Income Tiga Angka ? Empat Angka ? Lima Angka ? Enam Angka ? Andalah Tentukan !Ikuti 5 Step Mudah Ini Untuk Berjaya Dalam Bisnes Shaklee


1. Bagaimana Saya Bermula

Ini adalah masalah biasa yang dihadapi oleh mereka yang baru hendak bermula dalam bisnes.

Bagaimana nak mula?

Bagaimana saya nak kuasai ilmu produk?
Bagaimana Nak melayan customer?

Jangan risau, dengan menyertai kumpulan kami kami akan bimbing anda step by step bagaimana anda harus bermula, apayang anda harus tau. Follow sahaja tips dan bimbingan kami sehingga anda berjaya. 


Rahsia kejayaan yang kami kongsikan adalah adalah panduan yang pasti membawa kejayaan. Terpulang kepada usaha dan keinginan anda sendiri.

2. Cuba Dan Cerita Kebaikan

Dengan Shaklee, kami menjual apa yang kami gunakan. Cubalah produk Shaklee dan anda akan rasai keberkesanannya. Dari situlah kita bermula iaitu berkongsi keberkesanan produk Shaklee dengan ramai orang di luar sana yang memerlukan.

Selain itu anda akan diajar marketing dengan beberapa medium utama iaitu Blog, Vlog, Facebook dan Instagram. Anda tentukan medium mana yang bersesuaian dengan anda dan medium mana yang anda selesa untuk berkongsi kebaikan Shaklee.


Kami pasti teknik yang kami ajarkan adalah mudah dan formula kejayaan yang kami gunakan terbukti berkesan.


Gunakan semua medium yang ada tu adalah salah satu bonus.

3. Ilmu Produk


Shaklee adalah satu syarikat yang hanya mengeluarkan supplement yang terbukti berkesan. Seiring dengan moto kami SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI. Pengguna Shaklee adalah dari segala lapisan masyarakat.

Dalam membantu pengedar shaklee menambah pengetahuan tentang produk, pihak Shaklee sendiri mengadakan kelas produk  setiap bulan yang disampaikan oleh Pakar Nutrisi Shaklee yang berpengalaman. Selain belajar tentang produk, intipati yang disampaikan adalah info dan tips tentang kesihatan umum. Boleh pilih kelas yang berhampiran dengan kawasan anda.
Selain itu saya akan sentiasa berkongsi ilmu produk bersama-sama dengan leader-leader dalam group saya secara whatsapp ataupun face to face. Group ini sedia berkongsi segala tips dan pemudah cara untuk bisnes anda.

4. Teknik Bisnes

Saya sentiasa berkongsikan teknik dan tips marketing samaada di dalam group  whatsapp atau one to one bersama downline saya. 

Teknik yang kami ajarkan adalah teknik yang telah digunakan oleh mereka yang berjaya. Mudah kerja kerana anda tidak perlu melaburkan sejumlah wang yang besar untuk mendapatkan ilmu marketing, penjualan dan close sale.

5. After Sales Servis

Kami sangat mementingkan after sales servis dalam bisnes kami. Anda sebagai customer pastinya mahukan khidmat yang lebih dari sekadar menjual supplement. Sales yang disertai konsultasi sepanjang penggunaan produk adalah sangat penting.K


Jangan risau kerana teknik tersebut juga kami akan ajarkan caranya. Apabila anda sudah biasa melakukannya anda akan sentiasa lakukan proses ini sampai bila bila.


Kenapa Harus Bermentorkan Saya


  • Saya adalah seorang leader Shaklee dengan rank Koordinator yang sedang mengembangkan empayar di seluruh Malaysia. Saya memerlukan anda yang bersemangat untuk sama-sama mencapai impian masing-masing.
  • Saya adalah pengguna tegar Shaklee selama bertahun-tahun dan saya telah mencuba kesemua produk Shaklee. Saya telah merasai kesan terbaik shaklee dan saya pasti semua pengguna Shaklee akan merasai kesan yang sama.
  • Saya adalah pengedar Shaklee separuh masa, jadi saya yakin anda samaada masih bekerja atau tidak bekerja mampu melakukannya. Saya ada tipsnya bagaimana berjaya walaupun sibuk dengan tugas hakiki dan keluarga.
  • Saya sentiasa meluangkan masa untuk ahli perniagaan di bawah didikan saya samaada di alam maya ataupun berjumpa face-to-face.
  • Saya berada dalam group yang super ohsem. Susur-galur saya semuanya Master dalam Shaklee iaitu founder iReach Master Lyna Noh/Zainul Anuar, Master Hadhatina/Kamarul, Master Azrin/Azmie, Master Adilah/Fahmy.
Group kami semasa Shaklee Bussiness Leaders Conference 2018

Youth Skincare Experience Party anjuran group kami di Bangi, Selangor

Jika anda telah nampak peluang yang jelas dalam bisnes ini dan anda adalah mereka yang bersemangat yang saya perlukan dalam team saya #JanganTunggu..sertai kami sekarang !!

Shaklee Memberi Nilai Dalam Hidup Saya. Dan Kini Saya Ingin Bantu Menambah Nilai Hidup Anda

JOM DENGAR APAKAH KELEBIHAN YANG AKAN ANDA PEROLEHI JIKA BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE


PERKONGSIAN PENGALAMAN - BAGAIMANA SAYA BERJAYA MENJANA PENDAPATAN TETAP DENGAN SHAKLEE
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan kemusykilanJangan ragu-ragu untuk menghubungi saya.

Saya benar-benar ingin membantu anda :)

Zara Ismail (ID : 882869)

Whatsapp/Call/SMS : 012-3462585

Email : fatimahazzahra05@yahoo.com

FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

Kawasan COD : Bangi - Kajang - Salak Tinggi - Sepang - Nilai
 


2 comments

Write comments
April 10, 2018 at 2:50 AM delete

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

Reply
avatar
Acuyuhan
AUTHOR
December 11, 2018 at 11:17 PM delete

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

Reply
avatar

Masalah Hormon Tidak Seimbang Dan Simptom Yang Patut Anda Ketahui

Hormon adalah bahan kimia yang bertindak sebagai messenger dalam tubuh anda. Hormon dihasilkan di dalam kelenjar endokrin, ia bergerak sep...