Skincare Selamat Dan Berkesan 100% Daripada Bahan Semulajadi

May 08, 2018 2 Comments A+ a-

YOUTH™ adalah satu revolusi penjagaan kulit yang sangat menakjubkan. Belum ada mana-mana syarikat pengeluar produk kecantikan di dunia ini yang memberi jaminan 100% kepada pengguna mereka untuk mendapat kesan yang diharapkan.

Produk ini bukan sahaja meningkatkan kesihatan kulit yang ketara malah dijamin pengguna akan mendapat kulit yang lebih muda. 
Sebenarnya, kaum wanita tidak kisah usia mereka semakin meningkat, kerana itu adalah hakikat kehidupan. Namun, mereka mahu menghadapinya hari tua mereka dengan penuh persediaan. Mereka tidak suka melihat cermin dan ternampak diri mereka bukan seperti yang mereka inginkan. Mereka inginkan satu produk penjagaan kulit yang mampu memastikan dunia melihat mereka seperti mana mereka mahu melihat diri sendiri. Itulah yang menjadi inspirasi sehingga terhasilnya YOUTH™. 

Memadamkan Sedekad Usia

Kami tahu bahawa YOUTH Complex akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana kami buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda?
YOUTH™ dibangunkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit (Skin Age Index) memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH™ terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah luar biasa.

100% Wanita Mendapat Kulit Yang Kelihatan Lebih Muda
2/3 Wanita  Mengubah Usia Kulit Mereka Sedekad Lebih Muda


100% para wanita yang diuji secara sukarela didapati mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda dan kesannya adalah  seawal 7 hari. Dengan penggunaan konsisten, 2/3 dari mereka terbukti dengan analisis makmal secara klinikal, usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Apa Itu Indeks Usia Kulit?

Indeks Usia Kulit adalah satu indeks yang dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, bagi memastikan hasilnya tepat dan dibuktikan dengan sains. Indeks Usia Kulit diukur berdasarkan simptom utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta. Antara tanda-tanda penuaan yang diukur:

• Kedutan Kulit 
• Saiz Pori 
• Tona Kulit 
• Keanjalan 
• Tekstur Kulit 
• Hiperpigmentasi 
• Seri Kulit 
• Kekenduran

[Nak Tengok Testimonial Pengguna YOUTH™ Hanya Dalam Masa 14 Hari?]

Bebas Dari 1500 Bahan Kimia Yang Biasa Ada Dalam Skincare

Kami telah buktikan yang anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan produk untuk menghasilkan produk yang semulajadi dan berkesan.

YOUTH™ adalah produk pertama di dunia yang dihasilkan secara 100% dengan bahan semulajadi. Paling best, produk ini terhasil tanpa sebarang bahan kimia berbahaya dan bahan yang memberi kesan kepada kelestarian bumi.

Pihak Shaklee telah menyaring lebih dari 350 bahan pencemar, bendasing dan racun perosak dari setiap bahan botanikal sebanyak 3 kali ganda daripada standard yang ditetapkan. Wow! Sangat selamat dan meyakinkan.

Selain itu, pihak Shaklee juga menjalankan lebih dari 100 ribu ujian kualiti saban tahun hanya untuk memastikan setiap produk yang dipasarkan adalah selamat dan semulajadi.
Paling penting. YOUTH™ mendapatkan pengiktirafan berikut:

• Hipoalergenik
• Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
• Diuji oleh ahli dermatologi
• Diuji oleh ahli oftalmologi

Ramuan YOUTH™Daripada Bahan-Bahan Semulajadi

YOUTH™ sememangnya satu revolusi dalam dunia penjagaan kulit. Dengan 8 paten dan patent pending. Setiap ramuan YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samaada ianya diakibatkan gaya hidup anda, kesan daripada pencemaran alam sekitar atau penuaan semulajadi.

ANGGUR MUSCADINE


Jika anda pernah dengar tentang Vivix Shaklee, mesti tahu tentang kehebatan khasiat anggur muscadine ini. Polifenol Muscadine Grape (patent-pending untuk Youth) berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA. Dalam masa sama menghindari kerosakan kolagen dan elastin.

LOTUS JAPONICUS


YOUTH Complex (paten-pending), diadunkan dengan Lotus Japonicus akan mengaktifkan protein youth yang berfungsi penting untuk regenerasi sel. Proses penjanaan semula sangat penting untuk menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

YOUTH Complex, Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract menghasilkan gabungan untuk membekal lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

ESTRAK APPLE STEM CELLEkstrak stem cell ini bukanlah diambil daripada epal biasa, tetapi Swiss Apple. Jika anda rajin mengkaji sejarah Swiss Apple yang dikatakan tumbuh sejak 300 tahun dahulu. Baka epal swiss yang dikatakan telah pupus ini ditemui semula di pergunungan Alps yang terkenal dengan suhu dan cuaca ekstrem. Daripada ketahanan dan panjangnya usia tubuhan ini, saintis mula mengkaji jika ekstrak stem cell tumbuhan ini mampu digunakan untuk membuatkan perkara lain memiliki sifat kelangsungan usia yang sama, contohnya umur sel kulit.

Kajian membuktikan ekstrak dari ‘stem cell’ epal berupaya mempercepat dan mengaktifkan kadar pembaharuan sel kulit.

Kulit akan kelihatan lebih muda dan sihat. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kelihatan lebih lembut dan ‘glowing’ lebih lama.

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT


Herba ini digunakan meluas di Jepun, China dan Korea bagi memberi kelegaan dan ketenangan untuk masalah radang dan gatal kulit. Schisandra Chinensis Fruit Extract sesuai untuk semua jenis kulit. Ia bertindak menyokong struktur kulit dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

VITAL REPAIR+® COMPLEX


Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk kulit, menghalang kehadiran radikal bebas yang menjadi punca kerosakan kulit, sekaligus sebagai ‘booster’ kepada tumbesaran sel sihat.

Kita Semua Berhak Untuk Kelihatan Muda Dan Cantik

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan-muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Kulit yang muda melakukannya dengan mudah. Ia akan memperbaharu pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri. Tetapi dengan meningkatnya usia kita, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan.
Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih kami bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak di peringkat sel kulit anda.
Ini bermakna yang kami tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, kami juga menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.
Semua orang berhak untuk cantik. Semua orang pun ada peluang yang sama dengan Youth Skincare. Tanpa mengira usia dan jenis kulit. Tanpa mengambil kira masalah kulit yang kita sedang hadapi.

Percayalah! Youth adalah harapan untuk kulit anda cantik dan sihat seperti yang anda inginkan! Hanya jika anda bertindak sekarang. Ya! SEKARANG! Bukan besok. Bukan lusa. Hubungi saya sekarang!!

SAYA KONGSIKAN CARA PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE PADA SEBELAH MALAM
REVIEW YOUTH ACTIVATING SERUM DARIPADA YOUTH SKINCARE SHAKLEE
REVIEW YOUTH ACTIVATING SERUM DARIPADA YOUTH SKINCARE SHAKLEE
CARA MENYEDIAKAN MASKER KULIT YANG SANGAT MUDAH DENGAN YOUTH SKINCARE BY SHAKLEE


DAPATKAN YOUTH ANDA SEKARANG !
Jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya.

Saya benar-benar ingin membantu anda :)Zara Ismail (ID : 882869)

Whatsapp/Call/SMS : 012-3462585

Email : fatimahazzahra05@yahoo.com

FB Fanpage : Kedai Vitamin Ku

Kawasan COD : Bangi - Kajang - Salak Tinggi - Sepang - Nilai

2 comments

Write comments
Unknown
AUTHOR
May 15, 2018 at 7:51 PM delete

Skincare terbaik setakat ini yang pernah saya jumpa

Reply
avatar

Masalah Hormon Tidak Seimbang Dan Simptom Yang Patut Anda Ketahui

Hormon adalah bahan kimia yang bertindak sebagai messenger dalam tubuh anda. Hormon dihasilkan di dalam kelenjar endokrin, ia bergerak sep...